presa liberă

Presa e ”liberă”! Presa nu face atacuri concertate! Eh, nu…

Oameni buni, frații mei români, ce credeați? Că presa e liberă în România? Nu, dacă asta credeați, înseamnă că vă înșelați amarnic.

Astăzi avem parte de încă un exemplu de presă ”liberă” din România. A se nota că presă liberă este egal cu presă aservită, presa care se pricepe, cred ei, de minune, la a face atacuri concertate.

Este o simplă coincidență, vor spune unii, că după jurnalistul independent Mălin Bot, care a avut el grijă să investigheze declarațiile mele din SUA, site-uri precum cel al bandei putiniste G4media.ro, una dintre trompetele oficiale ale sistemului, cei care dezbat viitorul UE pe banii Ursulei și contra AUR, sau Digi24.ro, cei care negau de curând adevărul negru pe alb au scris astăzi despre mine.

Presa nu e liberă, români! Unii vidanjori mint de le sar capacele în încercarea de mulțumire a liderilor politici care îi plătesc, speriați de faptul că AUR îi va bate pe la ce alegeri îi prind. Lideri disperați, care n-au altceva mai bun de făcut pentru români decât să aloce și să cheltuie bugete enorme pentru plata presei ”libere”, lideri care nu știu pe unde să mai scoată cămașa văzând că și comasând neconstituțional alegerile, devansându-le, tot nu le ies calculele pentru păstrarea fotoliilor moi și a funcțiilor de care nu concep să se despartă.

Presa ”liberă” minte cu nerușinare! Minte sau, de fapt, poate nu știe politică externă, dar își dă cu părerea. Pentru presa ”liberă” relevant în SUA este, probabil, doar Biden, pentru că doar pe el îl cunosc.

Așa cum, pentru presa ”liberă” din România relevanți sunt doar Marcel, Nicu și Klaus! Cei care îi plătesc și cei pentru care luptă contra AUR mai ceva decât pentru familiile lor…

Mai jos, pentru presa liberă

Pentru ei, pentru ”presa” liberă, las mai jos câteva poze din SUA! Pentru o informare corectă!

Poze cu oameni politici ”necunoscuți” și entități media la a căror audiență unii doar visează!

Pentru mai multe detalii, să muncească, dacă tot principalul lor scop este denigrarea noastră!

 

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x