Ipocrizia bandelor G4Media și a marionetelor lor politice. Dezbat viitorul UE pe banii Ursulei și contra AUR

Nu cred că există vreo zi în care propagandiștii putiniști de la G4Media să nu umple spațiul public cu știri false și dezinformări.

Această clică de așa-ziși jurnaliști, care parcă a citit romanul lui Orwell „O mie nouă sute optezci și patru” ca pe un ghid de bune practici, nu contenește din a încerca să manipuleze românii cu orice ocazie, crezând că aceștia nu se prind de tacticile lor demne de un regim stalinist.

Fie că vorbim de propaganda LGBT băgată cu forța pe gâtul oamenilor sau de fel și fel de analize vădite anti-românești, ceata lui Tăpălagă pare că aspiră la podiumul celor mai detestați oameni din presa din România, reușind să depășească la ani lumină competiția.

În campionatul „Post-Adevărului”, aceștia ocupă cu siguranță atât locul 1, cât și locul 2 și 3.

Într-un alt exemplu de dezinformare pură, G4Media a „organizat” o conferință unde s-a discutat, printre altele, despre „cum pot fi contracarate tendințele anti-europene”. Au fost invitați membri ai grupurilor europarlamentare Renew, PPE, S&D care au vorbit, în cea mai mare parte, despre pericolul extremismului. Făcând aluzie, bineînțeles, la AUR.

Ei nu se ocupă cu informarea publicului, ci cu dezinformarea acestuia

Chiar n-are rost să mai pun întrebarea „de ce nu a fost invitat nimeni de la grupul europarlamentar ECR?”, care să contrabalanseze discursurile absolut halucinante ale invitaților din cadrul conferinței.

Cristian Terheș, capul nostru de listă la europarlamentare și membru ECR, ar fi putut să participe dacă organizatorii voiau să fie cu adevărat echidistanți. Dar nu l-au invitat, pentru că ei nu se ocupă cu informarea publicului, ci cu dezinformarea acestuia.

În fața faptului împlinit, românii au trebuit să asculte iarăși cum latră membrii PSD, PNL și REPER, adevărații extremiști ai României, despre democrația de baltă visată de aceștia. Au trebuit să fie părtași unui alt exercițiu de spălare pe creier, unul finanțat, în parte, chiar de către Uniunea Europeană. Conferința despre dezinformare, care dezinformează. Frumos, elegant, orwellian!

Se miră tot ei după de ce are succes AUR. De ce românii vin spre noi, sătui de tot ce aud și văd prin jurul acestora. Nu se gândesc nici măcar o secundă propagandiștii G4Media că ei sunt cei care le provoacă românilor greață. Nici nu au cum să se gândească, la cât de adânc au capul înfipt în nisip. În lumea lor puternic fragmentată de ideologie și bani, totul e permis atât timp cât puterea e la cei pe care aceștia ii susțin.

Cum poate fi contracarată propaganda G4Media?

Simplu: faceți mișto de ei, râdeți cu poftă de încercările lor disperate de a părea relevanți. Acești oameni trebuie să se simtă ridiculizați, numai așa o să iasă din propria lor bulă informațională, numai așa o să observe cât de caraghioși sunt cu adevărat. Până atunci, însă, trebuie să îi acceptăm. Ca pe un văr mai înapoiat din punct de vedere cognitiv, care tot încearcă să mănânce supă cu furculița.

Voi înainte cu minciuna, noi înainte cu românii!

P.S.: Echidistanți sunteți atunci când organizați conferințe pe banii voștri, nu pe banii europeni.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x