Cum rămâne domnule Prelipceanu cu garanțiile de securitate?

De aproape doi ani de zile am spus că suntem de acord și este absolut necesar să acordăm sprijin umanitar Ucrainei și poporului ucrainean grav încercat.

Însă, tot atunci am spus că nu suntem de acord cu acordarea de armament și implicarea țării noastre în acest conflict.

De tot atâta timp, atât PSD, cât și PNL, atât guvernarea Ciucă, cât și guvernarea Ciolacu, au spus în continuu public că România nu acordă acest sprijin militar.
Ce aflăm acum, chiar de la Ucraina? Că România nu doar că a acordat sprijin militar, ci acesta a fost unul consistent.

Trecând peste vulnerabilitățile reprezentate în plan internațional, poate mai grav este modul în care PSD și PNL au mințit propriul popor.

Ne-au spus zi și noapte că nu se pune problema de așa ceva. Ne-au spus că batem câmpii, ne-au spus că promovăm teoriile conspirației.

Deci, cum rămâne domnule Prelipceanu cu garanțiile de securitate?

O mențiune specială merită domnul Prelipceanu: în timp ce atrăgeam atenția despre „garanțiile de securitate” oferite de regimul Iohannis Ucrainei la Davos, ni s-a spus că „nu înțelegem”, că „nici vorbă de așa ceva”.

Acum, chiar Mihailo Podoliak, consilierul lui Volodimir Zelenski, vorbește explicit despre asta. Care „garanții de securitate” trebuie trecute neapărat într-un „acord”. Nu se mai miră nimeni.

Vedem că atât regimul PSD – PNL, cât și presa pe care au miluit-o cu milioane de euro, i-au mințit pe români în față. Fără să clipească.

Ce încredere mai putem avea într-un asemenea Guvern că va organiza alegeri corecte?

Ce încredere mai pot avea românii că nu se vor trezi, fără să fie întrebați, într-un război care nu e al nostru?

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x