G4Media – trompeta oficială a sistemului – devine, pas cu pas, fan înfocat Marcel Ciolacu

Dacă aș fi redactor-șef la un ziar de mondenități aș scrie: „MUTARE ȘOC PE SCENA POLITICĂ” sau „ȘOC, ȘOC, ȘOC: TROMPETELE SISTEMULUI SE MUTĂ DE LA USR ȘI IOHANNIS LA PSD ȘI CIOLACU!”. Dar, nu sunt. La fel cum nici orb nu sunt și văd toate anomaliile și mișcările care se petrec în prag de an electoral.

Așa cum am mai scris pe blog și în trecut, G4 Media a devenit marele susținător al premierului Marcel Ciolacu. Practic, sistemul și trompetele lui își schimbă marioneta, dar niciodată năravul.

Numai că această mutare bruscă făcută de G4 Media și corifeul său numărul 1, Dan Tapalagă, nu doar că bate la ochi, ea te lovește brutal în față!
Ultimul editorial al lui Dan Tapalagă confirmă acest lucru și nu face decât să evidențieze servilismul grotesc al acestuia și al G4 Media față de PSD și Marcel Ciolacu.

De la fani înfocați Klaus Iohannis, USR sau Laura Codruța Kovesi, cei de la G4 Media au schimbat macazul, la comandă (desigur), către PSD.
De la osanalele pe care Dan Tapalagă și G4 Media le aduceau useriștilor, iohanniștilor și altor reprezentanți ai sistemului, acum ele au o altă țintă: Marcel Ciolacu.
Mai au un pic și ni-l prezintă pe Marcel Ciolacu asemenea lui Făt-Frumos, ca scos din cutie, țiplă, nepătat…ne-nimic.

Pentru orice om normal la cap această schimbare editorială părea imposibilă, având în vedere că G4 Media a fost portdrapelul luptei cu ciuma roșie, împotriva penalilor din PSD.

G4Media și osanalele pentru Marcel Ciolacu

Vă las doar câteva mostre din osanalele scrise de „penița magică” a lui Dan Tapalagă pentru noul lui idol:

1) „Premierul Marcel Ciolacu a descoperit, zilele trecute, virtuțile adevărului spus cu voce tare”.

2) „Nu e deloc puțin lucru că premierul Ciolacu, liderul unui partid care a practicat ani de zile înaintea sa dublul discurs, a înțeles că nu mai merge așa. Nu merge să minți la nesfârșit”.

3) „Subliniez: de apreciat că premierul Ciolacu dă dovadă de luciditate politică în relația cu partenerii externi”.

Iată că minunea sărbătorilor de iarnă funcționează și a influențat și scena politică!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x