Partidul Comasat Român (PCR) vrea să înarmeze ANAF. De ce vă temeți?

Marcel Boloș a anunțat că dorește înarmarea agenților ANAF, pentru a băga frica în „evazioniști”.

O cretinătate mai mare ca asta n-am auzit, de la sistemul e-factura încoace. Ca și cum evazioniștii ar fi niște copii, care vor tremura de frica agenților ANAF supraponderali și cu ochelari, care vor veni înarmați.

Oare evazioniștii făceau evaziune pentru că i-au văzut pe agenții ANAF neînarmați? Nici vorbă. Cei care fac evaziune fiscală beneficiază de protecție la nivel înalt în Finanțe și Servicii.

Astfel că „agenții înarmați” trimiși de Boloș se vor duce tot la antreprenorii care-și fac datoria, care se chinuie cu muntele de taxe și impozite legiferate de partidul unic și, mai nou, cu sistemul e-factura.
De fapt, această propunere a lui Boloș ascunde altceva: teama de popor.

Pentru că nu au soluții reale pentru economie și întreprinzători, pentru că nu sunt în stare să gândească o taxare care să stimuleze economia și colectarea, „preotul” Boloș s-a gândit să pună biciul pe noi, pe oamenii care muncesc. Curat-creștinește domn Marcel!
Plătește sau te-împușc! Pare să fie noua deviză, rușinoasă și mafiotă, a guvernului PSD-PNL. O astfel de deviză este tipică interlopilor, nu unui guvern care-și respectă cetățenii.

Nu cumva, înarmarea birocraților și înmulțirea lor este o încercare disperată de a menține controlul asupra unui popor care s-a săturat de minciunile, falsurile și aroganța unui regim oligarhic și trădător?

Dar oare, acest Guvern mai are sprijinul națiunii? Dacă l-ar avea, așa cum susține perechea Nicu-Marcel, de ce mai e nevoie de teroarea asta instituționalizată?

Românii nu sunt infractori, antreprenorii români muncesc și aduc valoare economiei și merită tratați cu respect, domnilor de la Partidul Comasat Român!

Eu și AUR, vom fi alături de ei, iar ÎMPREUNĂ vă vom trimite la coșul de gunoi al istoriei!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x