Ne vedem la alegerile prezidențiale, băieți, când ați decis voi!

Coaliția a decis ieri data pentru alegerile prezidențiale. Fac, oricum, așa cum vor, fără să țină cont de nimic. Am un mesaj simplu pentru ei: ne vedem când ați decis, când vreți voi!

S-au decis și cu alegerile prezidențiale. În ședința de coaliție de ieri s-a stabilit ca primul tur să fie pe 15 septembrie, iar cel de-al doilea pe 29 septembrie. Au mai schimbat ceva de frica AUR. Aruncă efectiv țara în haos, deși știu că vor pierde.

Ce a decis Coaliția Partidului Unic, proaspăt lansat de PSD și PNL, groparii României, de a devansa și scrutinul electoral pentru alegerile prezidențiale ne arată, încă o dată, dacă mai era nevoie cu câtă teamă așteaptă alegerile de anul acesta. Frica li se citește în ochi, în glas, în orice acțiune haotică pe care o decid.

Marcel și Nicu vor să se asigure că AUR nu va câștiga, nu își mai respectă nici măcar alegătorii pe care îi au, din ce în ce mai puțini, iar tot ceea ce le-a mai rămas în gând este să își asigure funcții calde și scaune moi.

Ne vedem la alegerile prezidențiale!

Fac circ, la propriu, aruncă țara în haos, îți bat joc de ea și de români afișând un populism ieftin și de prost gust.

Vor să acopere problemele reale ale României în care, din cauza lor, marea majoritate a oamenilor abia trăiesc de la o lună la alta.

Își urmăresc doar propriul interes politic sau financiar, nu se gândesc la soluții pentru cetățeni, și fac, practic, exact ceea ce au făcut în ultimii 34 de ani: își bat joc de o țară întreagă fără nicio rușine.

În concluzie, băieți, ne vedem la vot, la alegerile prezidențiale, acolo unde, așa cum v-am tot spus, candidatul AUR va fi în turul doi. Și, nu doar atât, dar o să vă și învingă! Pentru că românii vă vor da o lecție pe care nu o să o uitați prea curând.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x