Iohannis șase case și, în curând, șapte case! | UPDATE GALERIE FOTO

O vilă a RA-APPS din București este atent renovată și modernizată, în cea mai mare taină, zilele acestea, pentru Klaus Iohannis, întâiul turist al țării noastre. Este dezvăluirea făcută de o investigație jurnalistică.

Astfel, Iohannis, cel cu șase case la începutul mandatului, va avea, mai nou, șapte case! Ghinion! Ghinion pentru românii de rând, care nu își permit un astfel de lux nici într-o viață, dar număr cu noroc, ca la păcănele, pentru cel care a condus România în ultimii aproape 10 ani.

Astfel, după ce a cheltuit sume nejustificate pe concedii în străinătate atâta amar de vreme, Iohannis își asigură acum, tot pe banii românilor, o locuință de lux în buricul Capitalei.

Lucrările de modernizare ale acesteia îi costă pe români nici mai mult, nici mai puțin, de 7 milioane de euro, conform informațiilor din presă, un adevărat tun imobiliar dat de Iohannis.

Guvernarea PSD-PNL îi pregătește, astfel, o retragere confortabilă lui Iohannis, investind o sumă colosală în renovarea clădirii din bulevardul Aviatorilor, în loc să folosească banii pentru renovarea sau dotarea spitalelor în care românii mor cu zile, ori a școlilor în care elevii sunt nevoiți uneori să stea în frig sau să meargă în curte la toaletă.

Cadou de casă nouă

Îngrijorător este și modul în care s-a ales să se facă această investiție, pe ascuns, fără ca pe șantier să fie precizat beneficiarul lucrării.

Dar, ce să ne mai mire într-o Românie prost gestionată de oamenii lui Iohannis și ai lui Ciolacu, în care principalul scop al celor de la putere este acela de a-și asigura locuri confortabile pentru șezuturile lui speciale, rămânerea în diferite funcții prin orice căi, ilegale de cele mai multe ori, și în care doar AUR face o opoziție reală?

Cadou de casă nouă, i-am adus lui Klaus Iohannis o șapcă din America, dar cum pe noi nu ne primește președintele la Cotroceni o să i-o ducem, probabil, la noua sa reședință astăzi, la ora 17:30, ori o să o dăm poliției să i-o ducă, fiindcă am înțeles că nu e dispărut așa cum credeam noi și majoritatea românilor care s-au trezit și o să scape anul acesta de el și de cei ca el.

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x