Klaus Iohannis: veșnicul călător

Klaus Iohannis: veșnicul călător

Klaus Iohannis: veșnicul călător. Ajutat fiind de partenerii săi loiali din PSD și PNL, care au suplimentat de curând bugetul administrației prezidențiale, dragul nostru Președinte a pornit, pas cu pas, într-un alt turneu grandios în afara țării. Pentru țară și popor, Iohannis a purces, așadar, spre continentul african, decis fiind să le demonstreze românilor cât de mulți bani publici poate dânsul să cheltuie pe avioane private de lux până la finalul mandatului.

Klaus Iohannis: veșnicul călător. După America de Sud și Asia, cuplul prezidențial trebuia musai să vadă și Africa. Nu este clar încă ce poate oferi în acest moment România țărilor africane, dar acest lucru nu contează câtuși de puțin atunci când Președintele țării și a sa Doamnă au de vizitat un safari în Kenya. Acum, cât domnul Iohannis este încă Președintele țării. Acum, cât costurile sunt suportate de fraierii din România.

Kenya, Tanzania, Capul Verde și Senegal. Până pe 23 noiembrie Președintele țării e în vacanță. Pardon, turneu oficial! De fapt un fel de amalgam de întâlniri cu autorități și vizite turistice, menite să îi ofere Prim Schiorului țării un bronz numai bun de etalat pe pârtiile din țară. Asta da viață!

Dacă în primii 8 ani de mandat Iohannis abia dacă a ieșit din România, iată că în ultimii doi acesta pornește într-un adevărat marș diplomatic, menit să îi ofere acestuia niște amintiri cu totul și cu totul frumoase. Și o face nu numai pentru viitorul țării, cât și pentru frigiderul acestuia căruia îi mai trebuie, în mod evident, magneți.

Klaus Iohannis: veșnicul călător

Fiți fără grijă: veșnicul călător al țării își întinde aripile de lux și zboară falnic aproape de soare, cu catering inclus, pentru voi. Tot pentru voi își sacrifică toate zilele de concediu, pentru că așa e el, mai altruist. Dispus să cheltuie banii pe care nimeni nu i-ar fi cheltuit. Decis să-și facă poze în toate colțurile lumii, pentru ca românii de rând să știe unde nu pot aceștia călători.

De ce a mers, deci, Iohannis în Africa? Nici nu mai contează, atât timp cât exista (încă) țări pe care acesta nu le-a vizitat și bani de la buget de păpat! La muncă, amărâților, avem taxe de plătit!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x