Anul 2024 va reprezenta o bătălie între Alianța AUR, polul suveranist și așa zisul Bloc Democratic PSD-PNL-UDMR

Alianța AUR, polul suveranist. Alegerile din 2024 reprezintă ultima șansă să obținem o majoritate în fruntea țării care să apere Familia, Libertatea și Țara.

Alianța AUR, polul suveranist. În această săptămână, AUR a reușit să unească mai multe partide și să aducă mai multe personalități publice sub același steag, al apărării valorilor naționale și a intereselor românilor.

În cadrul unei conferințe extraordinare pe care am organizat-o marți, pe lângă Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, ni s-a alăturat în Alianța AUR și partidul Forța Identității Naționale, condus de Ilan Laufer, consolidând astfel un pol suveranist autentic.

Alianța AUR, polul suveranist: Ușa noastră este deschisă tuturor celor care simt și gândesc românește

Această unire nu este doar un semn al creșterii și consolidării AUR, ci și o dovadă a faptului că tot mai mulți români și partide politice își găsesc locul în proiectul nostru. Acest lucru a fost confirmat de prezența alături de noi a reprezentanților Partidului Satul Românesc și a celor din Alianța Renașterea Națională.

Dacă nu erau campanii care să boicoteze votul în decembrie 2020 am fi ajuns ca astăzi să avem 50 de deputați și 25 de senatori și puteam mult mai ușor să contestăm la CCR multe din aberațiile care s-au întâmplat în Camera Deputaților și Senat în ultimii 3 ani.

Vom avea în 2024, în termeni mai războinici, două corpuri de armată care se bat. Se va lupta așa-zisul Bloc Democratic PSD-PNL și veșnicul UDMR cu polul suveranist coagulat în jurul AUR.

Avem nevoie de 50 de deputați și dacă trebuie îi găsim. De asemenea, avem nevoie de 25 de senatori. Doar așa vom putea să contestăm mai ușor toate nenorocirile pe care le promovează PSD și PNL și putem depune moțiuni simple împotriva miniștrilor din Guvern.

Avem nevoie de câștigarea alegerilor europarlamentare și după aceea de câștigarea cât mai multor primării și consilii județene, iar la parlamentare și prezidențiale avem nevoie de 50% plus 1.

Ușa noastră este deschisă tuturor celor care simt și gândesc românește, care împărtășesc aceleași valori ca noi, care vor să pună umărul la recuperarea resurselor, la protejarea României.

Unii vor spune că nu este posibil să guvernăm și vor încerca să semene pesimismul în rândul românilor. Așa ne toacă zi de zi și ne spun că nu o să putem câștiga, că nu putem fi pe primul loc pentru că nu avem structurile, rețeaua PSD, de pildă. Așa e, ei sunt poate mai mulți sau mai bine organizați.

Le spunem doar atât – VOI AVEȚI PUTERE, NOI AVEM DREPTATE. VOI AVEȚI GUVERNUL, NOI AVEM ROMÂNII ALĂTURI DE NOI.

Avem credință că vom izbândi în eforturile noastre pentru că nu suntem doar noi. Noi nu suntem nici un simplu partid, suntem deja o alianță cu celelalte formațiuni suveraniste, ne-am născut ca o mișcare politică și a venit timpul ca în această mișcare să îi chemăm pe toți românii să ne fie alături.

Ținta noastră este de a câștiga viitoarele alegeri din 2024, de a guverna bazându-ne pe o majoritate a voturilor românilor. Numai așa putem să facem tot ce ne propunem, să transformăm România în țara pe care ne-o dorim cu toții.

Noi nu mai acceptăm ca alții să ne decidă viitorul. De aceea, ne bazăm pe un mare consens al românilor, care vor să-și trăiască propria viață și să-și învețe propria istorie.

Vrem să ne unim pentru că numai uniți putem să îi ajutăm pe români!

Numai uniți putem învinge!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x