Klaus Iohannis, președintele străinilor! Totul pentru străini, nimic pentru români

La data de 28 iunie, cu ocazia comemorării a 80 de ani de la raptul teritorial care a ciopârțit țara noastră, parlamentarii AUR au votat un proiect legislativ pentru înființarea Muzeului „Memorialul Golgota Bucovinei”. Un gest firesc, sănătos, menit a aduce în atenția publicului istoria, cultura și tradițiile locuitorilor români din Bucovina.

Două săptămâni mai târziu, Președintele țării face ce știe el mai bine: retrimite legea în Parlament. Motivul? Probabil e prea pro-românească.

Am ajuns să înțeleg, într-un final, cum funcționează sistemul de operare al Ficusului cel Dintâi. Sau cel puțin așa cred. Orice proiect legislativ care ține cu românii sau care are ca scop educarea publicului în ceea ce privește istoria adevărată a țării este automat refuzat, în timp ce restul proiectelor de casă ale sistemului, de la legi pro-LGBT până la legi dedicate suprimării democrației, trec pe repede-înainte. Fără dezbateri, fără interpelări, așa cum se cuvine într-o democrație funcțională.

Domnul Iohannis, Președintele veritabil al străinilor de pretutindeni, ne arată încă o dată cât de mult ține la poporul care l-a ales.

Așa cum ne-a obișnuit deja, veșnicul schior al țării este mereu la datorie, gata să intervină atunci când simte că romanul nu este chinuit îndeajuns de mult de către sistem. Fie că vorbim de un dezastru ecologic din Delta Dunării, de frații noștri uitați din Ucraina sau de un proiect legislativ benefic țării, robotul de la Cotroceni este imediat activat de către supraveghetorii săi vigilenți.

Misiunea lui? Să îngroape până la capăt orice idee de bun simț și orice urmă de democrație.
Nu i-a ajuns că ne-a făcut atât de mult rău în ultimii 9 ani, girând guvern după guvern, unul mai incompetent decât altul. Nu s-a săturat de faptul că, în timpul mandatelor sale, românii au devenit mai săraci ca oricând, Romania împrumutându-se la cote astronomice doar ca să se mențină pe linia de plutire. Nu i-a păsat de suferințele fraților și surorilor noastre care s-au văzut alungați din propria țară de către o clasă politică incapabil să se reformeze. Iohannis trebuie să își atingă cota, cu orice scop.

Totul pentru străini, nimic pentru români

Veșnic slugă la stăpânii lui din Austria, Germania și Belgia, Președintele străinilor de pretutindeni ne demonstrează pentru a mia oară cum conduce el țara.

În interesul total al companiilor care se ocupă cu defrișarea pădurilor noastre și care ne trimit compatrioții ca niște veritabili sclavi pe plantațiile de sparanghel.

Totul pentru străini, nimic pentru români.

Un slogan numai bun de folosit într-o Românie care a devenit, sub ilustra îndrumare a Primului Mut al țării, o simplă colonie.

În „România Educată” a Veșnicului Profesor Titular de la Sibiu muzeele dedicate istoriei țării noastre nu își au locul, pentru că populația trebuie să rămână în întunericul pe care ei l-au creat în ultimii 30 de ani. În România imaginată de ei, unde azilele de bătrâni sunt veritabile case de tortură, drumurile pe care circulăm sunt capcane ale morții iar oamenii sunt simple instrumente plătitoare de taxe, fără dreptul de a spera la o viață mai bună.

Așa arată o țară aflată sub un asalt total. Mințită, supusă, confuză și debusolată. Cum se spune în popor: „pe ultima sută de metri”.

De aceea luptăm cu toate puterile pentru a elibera România de sub jugul lor. Pentru a nu mai permite ca un alt Iohannis să preia ștafeta începând cu anul viitor.

Pentru a nu-i lăsa tot pe ei să ne conducă destinele.

Pentru că nu mai avem timp.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame