Nicu și vinu

Nicu și vinu’! Ăla scump, cât vreo 13 pensii minime

Scrie presa, aia „deontoloagă” și „echidistantă”, că Nicu (partea mai tăcută a coaliției Nicu și Marcel) face combinații murdare la ceas de seară la lumina lumânărilor și a unui pahar de vin.

Combinațiile murdare nu ar fi neapărat vreo noutate, că doar așa sunt obișnuiți să trăiască PNL-iștii și PSD-iștii sau PNLSD ori PSDNL, că nici nu mai știu cum să îi numesc după ultima alianță făcută, dar ele sunt și ”udate” cu vin scump.

Nicu Ciucă, generalul plin de stele al PNL, și unul dintre liderii noului Partid Unic din România, cel creat recent de teama AUR, a fost văzut aseară, în noapte, bând un vin la care românii cinstiți și muncitori nici măcar nu pot visa.

Într-o întâlnire cu doi afaceriști cunoscuți, Remus Borza și milionarul Dan Ostahie, scrie Gândul.ro, avută pentru a negocia candidatura celui din urmă la Primăria Capitalei, Nicolae Ciucă s-a răsfățat cu vin ales, franțuzesc, că, probabil, cel românesc îi stă în gât.

Nicu are pensia mare! El își permite vinu’…

Zice tot presa și m-am uitat și eu de curiozitate în meniul respectivului restaurant, că o sticlă servită la această întâlnire costă 16.900 de lei. Cam cât vreo 13 pensii minime ale românilor, nu 19.000 de lei cât are Nicu Ciucă pensia…

Unde mai pui că s-au consumat două sticle…?!

Păi, e frumos Nicule ca în timp ce pensionarii din România, peste 1 milion dintre aceștia câștigând în 13 luni cât costă o sticlă de vin din cea băută de tine aseară, abia își drămuiesc banii de pe o zi pe alta, să negociezi și să împarți funcții pe ascuns, fără ca nici măcar colegii de partid să știe?

E frumos Nicule ca românii de rând, românii muncitori, românii sărăciți în ultimele trei decenii de voi, cei care ați condus țara, să nu știe cum se răsfață unii în timp ce le decid viitorul?

Norocul lor este că, acum, există AUR. Există AUR de care vă este frică, există AUR din cauza căruia luați decizii ilegale, există AUR care o să vă învingă la alegeri. Chiar și comasate din disperare!

Pentru că românii s-au trezit și sunt deciși să meargă până la capăt și să vă trimită la pensie! Una pe care oricum nu o meritați!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x