platforma AUR

Descarcă Platforma AUR! Vino alături de noi!

Platforma AUR este aplicația mobilă care bate sediile, combinațiile și corupția lor. Te invit să o descarci acum și să nu mai pierdem timpul.

Platforma AUR este sediul nostru central, locul unde românii se pot înscrie în AUR și pot veni în echipa noastră. Prin intermediul aplicației suntem mai aproape de români.

Am fost astăzi în Parlament, acolo unde hoții continuă planurile diabolice de a ține monopol pe puterea din România.

Nu avem om în comisia SRI, nu avem om la Curtea de Conturi, nu avem om la ASF și vor să comaseze alegerile pe 9 iunie.

De aceea fac apel la fiecare consilier municipal, consilier județean, viceprimar, primar, să vină alături de AUR și fac un apel la fiecare dintre voi.

Votul la comandă, traseismul, alegerea primarilor într-un singur tur, un Parlament cu prea mulți parlamentari, nu cu 300, cum au votat românii, poate fi combătut numai prin voi, implicându-vă.

Avem nevoie de 18.000 de oameni în secțiile de vot și mai avem nevoie de voi și să candidați în localitățile voastre la alegerile locale din 9 iunie.

Prin această platformă te poți implica. Intrând într-o echipă ești în teren, ești jucător, ești un om care se implică activ. Dacă formezi o echipă ești lider, ești căpitanul echipei și ești exact ceea ce căutăm și ceea ce România are nevoie: de lideri ai viitorului.

Platforma AUR este o formă de democrație directă, care permite utilizatorilor și membrilor să ia decizii prin vot, pe merit, în funcție de gradul de implicare și pe baza apartenței asumată la AUR.

De unde descarci Platforma AUR

Această aplicație este o formă de a evita frauda la alegerile de anul acesta. Fiecare apărător al voturilor și al dreptății din secțiile de vot va avea instrumentele la dispoziție să raporteze fraudele și să acționeze în pașii legali pentru a evita furtul caracteristic pentru alegerile așa zise democratice din România.

Platforma AUR este o forma de contact direct al cetățenilor cu aleșii. Prin semnalizarea problemelor  existente sau prin crearea de petiții care ulterior să fie răspândite în mediul online se pot găsi soluțiile necesare , iar instituțiile pot fi puse la treabă, pentru că pentru asta sunt concepute: să lucreze în interesul românilor.

Așa că descărcați aplicația mobilă Plaftorma AUR, vă înscrieți acolo, la apărarea votului, la a fi membru în secția de votare și, tot acolo, în Platforma de merit, dacă aveți punctele necesare vă puteți înscrie să candidați.

platforma AUR

Platforma AUR poate fi descărcată de aici: https://partidulaur.ro/ap/ sau se poate accesa în varianta web de pe https://aur.mobi/

Prin aplicația asta batem sistemul!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x