Nu cedăm! Suntem aici și luptăm!

Le-am spus astăzi colegilor din AUR în cadrul ședinței săptămânale a grupurilor parlamentare, vă spun și vouă, că au decis: comasarea alegerilor va avea loc, oricât de neconstituțională este.

Vă asigur însă că, prin comasarea alegerilor, Ciolacu și ai lui nu fac decât să ne întărească și mai tare, să ne facă să ne dorim să îi batem și mai rău la alegeri. Vor bătaie? Asta primesc!

Au vorbit deja cu Ciordache și s-au asigurat de votul judecătorilor de la Curtea Constituțională, au pregătit o adevărată lovitură de stat.

Trebuie să înțelegeți că o asemenea dictatură nu a existat niciodată în acești ultimi 34 de ani de după Revoluție, nici măcar pe vremea tătucului lor, Ion Iliescu.

Să vorbești, cu indicații de la Bruxelles, să stabilești dinainte să dai o lege chiar cu ajutorul judecătorilor Curții Constituționale, ăsta este un atac la Constituție, este un atac la democrație.

De ce fac asta? Pentru că le este frică, le este frică pentru că știu sondajele reale, știu că românii s-au trezit și, sătui de ei și de sărăcia cruntă în care au fost aduși, nu le mai asigură scaunele moi de dinozauri politici pentru încă un mandat.

Suntem pregătiți să ne batem cu ei, peste tot, chiar dacă pregătesc fel de fel de artificii, cu adeziuni, cu aberații, ca să ne oprească.

Nu dăm înapoi! Mergem până la capăt!

Dar, dacă spera cineva că o să dăm înapoi, nu e nicio problemă! Nu o să dăm!

Suntem aici și nu cedăm, iar 99% comasarea alegerilor va avea loc, chiar dacă este neconstituțională.

De aceea vă invit miercuri, 7 februarie, la ora 18:00, în stradă, în fiecare județ, în fața sediilor județene ale PSD acolo unde aprindem lumânări pentru democrația moartă din România. Apoi, sâmbătă, pe 10 februarie, de la ora 14:00, în fața sediului din București al PSD!

Nu scapă ei așa ușor! Mergem până la capăt!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x