protest Flutur AUR

În ținutul libertății al lui Flutur … e ilegal să protestezi

Așa cum deja m-am obișnuit, am primit astăzi altă plângere penală pe numele meu. De data aceasta din partea luptătorului pentru libertate absolută, Gheorghe Flutur, care s-a simțit lezat, mai mult sau mai puțin, de faptul că românii au avut tupeul „nemărginit” de a-l protesta pe acesta la Suceava.

Da, ați auzit bine, organizatorul protestului anti-extremism, Flutur, groparul județului Suceava, s-a supărat că oamenii au îndrăznit să iasă în stradă și să protesteze față de modul în care acesta a condus, sau mai bine zis a furat, județul.

Așa că, probabil la îndemnul unor consilieri slab pregătiți, domnul Flutur a decis să dea în judecată AUR, urmând, cel mai probabil, să își dea în judecată și proprii suceveni.

Nu știu ce exact au strigat protestatarii la adresa domnului Flutur de s-a supărat așa de tare, dar cu siguranță aveau dreptate sucevenii dacă reacția dumnealui a fost de așa natură. Oare să fi fost vorba despre acuzațiile de traseist? Nu e nimic neadevărat în ceea ce privește această afirmație, toată lumea știe pe unde s-a perindat domnul Flutur în ultimii 24 de ani.

Să fi fost oare vorba de scandările în care acesta era făcut „hoț”? Poate nu ar fi strigat asta oamenii, dacă traseul politic al domnului Flutur nu ar fi fost marcat de controverse majore, cercetări penale și anchete rămase fără rezultat. De la fals intelectural, uz de fals, abuz de serviciu și contrabanda, domnul Flutur parcă le-a bifat pe toate, cu mențiunea că a și scăpat basma curată de fiecare dată.

Suceava este unul dintre cele mai sărace județe din țară, fiind acaparat aproape în totalitate de niște grupuri de interese obscure, care se îmbogățesc pe spinearea sucevenilor de zeci de ani. Aceasta-i realitatea, chit că îi convine sau nu domnului Flutur. Asta cunosc și toți sucevenii pe care i-am întâlnit și care au ajuns la disperare în ultimii ani.

În fieful unuia dintre ultimii baroni locali ai României nu ai voie să comentezi. Nici să protestezi, dacă nu te cheamă la meeting însuși domnul Flutur. Că alfel te trezești cu plângeri penale, cu acțiuni de intimidare sau chiar cu o groapă de gunoi trântită fix în vârful unui munte. Răzbunarea e dulce când vine de la PNL-PSD!

Domnul Flutur apără democrația așa cum știe dânsul mai bine: sufocând-o. Iar în ținutul libertății al lui Flutur, unde este ilegal să protestezi, ești extremist dacă îți ceri drepturile. La fel ca și în restul României, sub guvernarea toxică PSD-PNL!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x