Audiențe George Simion la Parlament. Românii merită să fie ascultați

Audiențe George Simion la Parlament. Românii merită să fie ascultați, motiv pentru care am organizat astăzi audiențe chiar în fața clădirii Parlamentului.

Audiențe George Simion la Parlament. Pentru că parlamentarilor AUR, inclusiv mie, nu li s-a mai permis să primească invitați în cadrul Parlamentului, am decis ca astăzi, împreună cu mai mulți colegi, să organizăm o sesiune de audiențe chiar în fața Parlamentului. Pentru că românii merită să fie ascultați în orice condiții: fie soare, fie vânt ori ploaie, fie din birouri sau pe stradă.

Așa cum am spus și în conferința săptămânală AUR din Parlament, nouă, parlamentarilor AUR, nu ni se mai permite să avem audiențe. Nici să primim oameni în Palatul Parlamentului, în birourile pe care le avem aici. Drept urmare, astăzi, după ședința de Plen din Camera Deputaților, am deschis birourile în fața Parlamentului.

Este nevoie să vă spun încă o mârșăvie marca PSD-PNL. După ce ne-au interzis să primim invitați în Parlament, ne-au obstrucționat și accesul la internet la grupul AUR.

Vă dați seama cât de disperați sunt că pierd alegerile? Cât de frică le este de noi, de poporul român? De cei care vor să îi sancționeze pentru că i-au sărăcit, i-au îndatorat, i-au alungat din țară, încât fac orice pot pentru a ne opri?

Așa implementează și respectă PSD democrația…

Audiențe George Simion la Parlament

Dar, nu e nicio problemă, ne adaptăm! Ne-am făcut hotspot de pe telefoane, am primit invitații în fața Parlamentului, posibil ca mâine să organizăm dezbaterea despre Apărare tot așa, în stradă.

Marcel Ciolacu continuă instaurarea dictaturii împreună cu prietenul lui, fostul general Ciucă. Merg înainte și cu această idee nebunească, a comasării alegerilor, care o să creeze doar haos în țară. Dau foc României de dragul funcțiilor, doar pentru a trimite cât mai mulți europarlamentari la Bruxelles și pentru a  menține privilegii și pentru a arăta că PSD rămâne pe primul loc în preferințele românilor.

PSD nu este pe primul loc în preferințele românilor! Altfel nu ar mai face ceea ce fac. Nu ar mai încerca această comasare neconstituțională.

O să organizăm astăzi proteste la toate sediile județene PSD, iar formele noastre de manifestare vor respecta aceleași limite pe care și ei le respectă sau nu le respectă, pentru că dacă nu mai avem Constituție, dacă nu mai avem legi, înseamnă că orice este permis.

Și dacă așa crede domnul Marcel Ciolacu, doar pentru că are majoritate vremelnică în momentul acesta în Camera Deputaților și în Senat, că orice este permis, o să ne adaptăm la noua realitate socio-politică.

Dacă ei aleg să ne calce în picioare efectiv și să calce în picioare românii care mergeau la vot să își exprime voința, o să reacționăm și noi în consecință!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x