Proteste AUR în țară. Cât să îi mai suportăm, români? | FOTO & VIDEO

Au fost proteste AUR în toată țara miercuri seară. Românii, sătui să fie mințiți, sătui să fie pe zi ce trece mai săraci și mai îndatorați din cauza PSD și PNL, sătui să vadă cum democrația este călcată zi de zi în picioare au strigat cu tărie că ”Vrem dreptate, nu comasate”.

La aceste proteste AUR au participat peste 10.000 de persoane în toate județele țării, iar punctul final al acestora au fost sediile PSD din orașele reședință de județ, acolo unde au fost aprinse lumânări și s-au transmis mesaje pentru apărarea democrației și respingerea comasării alegerilor.

AUR, singurul partid care face o opoziție reală în România căpușată de PSD și PNL în ultimii 34 de ani, condamnă această colaborare a lui Marcel Ciolacu și a prietenului Ciucă împotriva principiilor fundamentale ale statului de drept și ale democrației, și am ales să nu stăm pasivi.

Revolta față de propunerea de comasare a alegerilor, nimic altceva decât o mișcare prin care dinozaurii politici ne duc cu pași repezi către dictatură, dorind să își mai păstreze fotoliile îmbâcsite calde pentru încă un mandat, este una reală, chiar dacă doar liderii PSD, PNL și UDMR se fac că nu o văd și nu o aud.

Nu dăm niciun pas înapoi și ne facem auziți prin proteste, iar dacă ei au ales să calce efectiv în picioare toate valorile democratice, reacționăm și noi în consecință.

Proteste AUR în țară. Mergem până la capăt pentru România

Ei vor continua să ne facă „extremiști”, să arunce cu vorbe murdare la adresa noastră, dar noi, frați și surori, știm că avem dreptatea de partea noastră și luptăm până la ultima fărâmă de putere pentru a apăra țara de ghearele dictatoriale care vor să o acapareze.

Le este frică de AUR, le este frică de noi, știu că îi batem la alegeri și sunt disperați să decidă comasarea alegerilor pentru a scăpa.

Îi învingem și așa, chiar dacă lupta va fi mai grea, pentru că, gata, România s-a trezit și nu mai este dispusă să fie călcată în picioare, iar copiii ei să nu aibă viitor.

Mergem până la capăt!

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x