În apărarea doctorului Ștefan Mindea

Asist, cu un sentiment de stupefacție vecină cu disperarea, cum doctorul Ștefan Mindea, eminent neurochirurg, unul dintre vârfurile medicinii din țara noastră, este atacat de o publicație media, autoproclamată de calitate.

Fără să aibă nicio dovada concretă, respectivele jurnaliste l-au judecat și găsit vinovat pe dr. Ștefan Mindea, totul având un puternic miros de linșaj.

Cu ce a greșit Ștefan Mindea?

Că a preferat să se întoarcă în țară și să lucreze pentru compatrioții săi? Că este credincios? Că are o familie numeroasă? Că este medic de suflete, adică preot?

În condițiile în care majoritatea medicilor părăsesc sistemul și țara, existând un deficit clar de doctori, să te apuci să-l ataci pe unul dintre puținii care au ales să rămână și unul dintre puținele vârfuri de nivel mondial care practică în România este pur și simplu de noaptea minții.

Nimeni nu este perfect, oricine poate greși. Dar asta rămâne de stabilit de către autoritățile competente, nu de niște persoane care par să aibă ca țintă macularea unui om. Sau nu mai există prezumție de nevinovăție în țara lui Marcel?

Eu cred în buna-credință și competența doctorului Ștefan Mindea și cred că valorile adevărate trebuie respectate: în medicină, în artă, știință sau sport! Prea ne-am bătut joc de românii care au dat totul pentru țară în ultimii 34 de ani, e momentul să facem scut în jurul oamenilor de calitate!

Domnule doctor Ștefan Mindea, nu vă descurajați! Milioane de români sunt alături de dvs!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x