Nu, Ghiță Flutur! Extremiștii sunteți voi!

Astăzi, la Suceava, baronul Flutur își ia zborul într-un demers, după cum spune el, împotriva extremismului. Nu este o surpriză pentru nimeni că pentru întreaga propagandă pesedisto-penelistă extremiști suntem noi, cei din AUR.

Dar de ce suntem noi extremiști?

Pentru că îi incomodăm? Pentru că le stricăm toate combinațiile de a se menține la putere pentru veșnicie, sărăcind și împovărând poporul român?

Suntem extremiști pentru că avem curajul să le cerem să facă ceea ce este corect pentru fiecare loc din România, pentru Suceava, Iași, Neamț, Cluj, Dolj, Constanța, Timiș șamd?

Suntem extremiști pentru că apărăm suveranitatea poporului român?

Suntem extremiști pentru că vrem ca pădurile Bucovinei să nu mai ia calea Austriei precum în perioada imperială?

Sau că vrem salarii mai mari pentru români, astfel încât sucevenii să nu mai fie nevoiți să plece din propria casă în diaspora pentru a căuta un trai mai bun?

Suntem extremiști pentru că vrem ca cei aflați la putere, începând cu Ghiță Flutur, Marcel Ciolacu și ceilalți baroni care au nenorocit această țară, să îi respecte pe români și statul român?

Eu nu cred că putem fi numiți noi extremiști pentru aceste lucruri pe care le susținem și le promovăm.

Nu, Ghiță Flutur! Extremiștii sunteți voi!

Din contră, Ghiță, extremiști sunteți voi!

Voi sunteți cei care ne-ați închis în case în vreme ce ați făcut achiziții ilegale în timpul pandemiei. Voi sunteți extremiștii adevărați pentru că ați ținut această țară minunată în subdezvoltare doar pentru a vă face voi jocurile politice.

Extremiștii adevărați sunteți voi, cei care vă bateți joc de pensionarii acestei țări, cei care au pus umărul la construirea României de azi pe care voi ați distrus-o!

Voi sunteți extremiști pentru că ați furat românilor, sucevenilor, dreptul la sănătate prin batjocorirea medicilor și forțarea lor să plece din țară, prin căpușarea sistemului de sănătate din România, dar și dreptul la educație prin bătaia de joc constantă pe care ați aplicat-o la adresa profesorilor.

Tu, Ghiță Flutur, împreună cu toată gașca voastră de baroni galbeni sau roșii, sunteți cei care ați călcat în picioare drepturile și libertățile noastre!

Voi, Ghiță, sunteți niște extremiști care vreți instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menține la putere, călcând în picioare democrația din țara noastră.

Ați distrus un popor, ați ruinat județe, ați alungat milioane de români. Și tot pe noi ne faceți extremiști?

Da, suntem extremiști, așa cum ne catalogați, dar numai când vine vorba de voi!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x