150 de aleși locali vin alături de AUR

Peste 150 de aleși locali vin alături de AUR! Surpriză de Ziua Îndrăgostiților pentru Marcel și Nicu

De Ziua Îndrăgostiților am o surpriză pentru cuplul minune al politicii românești, Marcel-Nicu: i-am anunțat că peste 150 de aleși locali vin alături de AUR. Este vorba despre primari, viceprimari, consilieri locali și județeni din PNL și PSD.

Peste 150 de aleși locali vin alături de AUR. Au ales să facă asta în semn de protest față de negocierile pentru comasarea alegerilor. O parte dintre aceștia au și participat la conferința de presă susținută de AUR în fața Parlamentului.

Când se stabilește data alegerilor vor semna o adeziune pentru partidul AUR. Dacă hoțul Virgil s-a lăudat că ne-a luat organizații fictive în Mehedinți, noi le arătăm cum se luptă cu baronii locali.

Pentru că PNL sau PSD, în funcție de județ, au încetat să fie opoziție la acești baroni locali, vom prelua noi această misiune. Suntem pregătiți și dacă nu sunt la termen aceste alegeri și îi asigur pe toți că în perioada următoare alături de Alianță vor veni și mai mulți liberali și social-democrați.

Cei peste 150 de aleși locali care vin alături de AUR sunt doar începutul

150 de aleși locali vin alături de AUR

Cei 150 de aleși locali din partidele lor prezenți aici care se opun comasării și ideii unui așa-zis deceniu de stabilitate Nicu-Marcel, și care nu vor să mai candideze pe listele PSD-PNL sunt doar începutul. Vor urma mult mai mulți, vom strica majoritățile actuale din Consiliile Locale și Județene, blaturile baronilor locali.

Suntem pregătiți de alegerile locale când vor ei, doar să respecte legile și Constituția.

Și dacă nu le vor respecta, nu-i nicio problemă. Românii sunt pregătiți să își ia țara înapoi o dată pentru totdeauna. De data aceasta nu mai scapă!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x