PNL și PSD prietenii infractorilor

PNL și PSD, prietenii infractorilor

În România guvernată de PNL și PSD, țara lui Ciolacu și a lui Ciucă, prădătorii sexuali par că sunt imuni de tot ce înseamnă răspundere legală.

PNL și PSD, prietenii infractorilor. Informațiile venite de la Cluj, din fieful nemuritorului Emil Boc, sunt absolut cutremurătoare. Patronul UNTOLD, care a beneficiat în ultimii ani de sprijinul întregii administrații publice liberale, este acuzat nu doar că a abuzat sexual doi băieți minori, ci i-a și amenințat cu „prietenii” săi aflați la putere în județul condus de Emil Boc.

Rugăm autoritățile responsabile să își facă de urgență treaba, să trateze acest caz cu maximă seriozitate, iar dacă acuzațiile se dovedesc a fi adevărate să ia măsurile necesare pentru a se asigura că astfel de indivizi nu vor mai putea să pună în pericol societatea civilă.

Nu este prima oară când numele patronului UNTOLD este implicat într-un scandal, acesta fiind acuzat de presă, în trecut, că ar fi fost un consumator frecvent de droguri. Cu toate acestea, a scăpat mereu de rigorile legii, lucru care ridică un semn de întrebare, având în vedere legăturile apropiate ale acestuia atât cu Primarul Clujului, Emil Boc, cât și cu nenumărați alți oameni puternici din administrația publică locală.

Nu este nici prima oară când PSD și PNL se văd asociate cu personaje dezgustătoare, asupra cărora planează suspicini grave. Aceste două partide parcă se întrec în a racola indivizi periculoși, fie că vorbim de Mihai Tudose, Dan Bordeianu, Aurel Bălășoiu, Silviu Mănăstire sau Mihai Georgescu. Ei nu sunt extremiști, ci doar potențiali agresori.

De ani de zile clujenii se plâng de capturarea orașului de către gruparea care-l sprijină pe Bogdan Buta și în fața căreia primarul Emil Boc nu pare că face nimic. Interlopii, traficanții și tot felul de sinecuriști pare că au acaparat toată România, fiind la liberul cherem să facă ceea ce vor atât timp cât plătesc pe cine trebuie.

Din 2024, din prima zi de după câștigarea alegerilor, protejarea copiilor și a tinerilor va fi o prioritate zero a guvernului AUR. Și ne vom ține de cuvânt, nu ca acești parveniți aflați acum la putere care au promis marea cu sarea, dar care au ajuns să lucreze cot la cot cu clanurile și grupurile infracționale care ne distrug societatea.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x