Scurtă cronologie a atacurilor la adresa AUR de la începutul anului până în prezent

S-au activat, s-au activat de mult, de teamă, dar ce fac de la începutul anului, prin aceste atacuri la adresa AUR, depășește deja orice limită a bunului simț. Și a adevărului…

Se tem de mine, se tem de AUR, și, pe lângă comasări, interziceri, amenzi, mint. Mint cu nerușinare, scriu articole la comandă, își activează toate vocile să transmită mesaje neadevărate.
Ce fac din primele clipe ale lui 2024, este, deja, strigător la cer…

Atacuri la adresa AUR în IANUARIE

Pe 1 ianuarie, m-au acuzat că sunt băut la Revelion.

Pe 3 ianuarie, ne-au acuzat că am finanțat Revelionul AUR din cine știe ce fonduri obscure

Apropo de „fonduri obscure”, pe 4 ianuarie iar au răspândit minciuna că aș fi strâns 400.000 de euro de la nuntă.

Pe 9 ianuarie sunt „învinuit” că aș fi „confiscat” Colegiul Lazăr din Capitală.

Pe 10 ianuarie, aflăm că ne-au deschis dosar penal pentru Caravana Medicală.

Pe 10 ianuarie, Muraru (PNL) cere Poliției să intervină împotriva AUR, pentru că am vrea „să aruncăm țara în haos”

Tot pe 10, au scos-o de la naftalină pe o viitoare fostă parlamentară, care m-a acuzat că am „bătut o femeie”. După ce mi-a dat „bani negri”, probabil. Are imaginație doamna!

Pe 12 ianuarie, sunt acuzat că „am vrut să confisc” protestele transportatorilor.

Pe 14 ianuarie, am fost acuzați că-l șantajăm pe „inocentul” primar Daniel Băluță

Pe 16 au vrut să mintă spunând că am fost respins și huiduit de protestatarii din Constanța. De fapt, era vorba de un caz izolat. Nu pot să fiu chiar pe placul tuturor. Mult mai mulți îi huiduie pe ei.

Pe 17 ianuarie, am fost acuzați că mințim în privința „garanțiilor” oferite de Iulian  Fota Ucrainei, deși era realitatea scrisă negru pe alb.

Tot pe 17 ianuarie, Lupu de la Reper mă voia dus la secție. De Poliție, se înțelege, nu la cea de vot.

Pe 23 ianuarie, un coleg de-al nostru a fost acuzat, aberant, că ar fi „hoț de catalizatoare”

Pe 28 ianuarie, l-au acuzat pe Claudiu Târziu că vrea să scoată țara din NATO!

Apoi, au făcut marea dezvăluire cum că am trăit 9 ani cu 2.000 lei/lună, dați de un coleg din AUR, într-o sărăcie lucie.

Câți români trăiesc din cauza PSD și PNL cu și mai puțini bani lunar nu au dezvăluit.

În fine, pe 28 au fost ocupați: l-au acuzat pe jurnalistul independent Sergiu Mihalcea că este „prieten Rusiei” pe care l-am adus la „șefia AUR”. Noaptea minții!

Pe 29 ianuarie e rândul unui fost șef al SRI să îl acuze pe Claudiu Târziu că ar fi omul Rusiei.

Tot atunci au zis că am destituit liderii AUR Iași care nu au scos destui oameni în stradă de Ziua Unirii, nu cum era adevărat, adică pentru implicarea insuficientă  în dezvoltarea filialei județene și a organizației municipale.

Au făcut anchete pe 28 și 31 ianuarie despre Timotei Onoriu și colegul Lulea. Despre finanțele celei mai mari afaceri a AUR și contracte cu statul. Nimic ilegal, dar nu s-au dat în lături să scrie despre clanuri și despre soțul verișoarei lui Timotei. E clar: ne-au prins!

Pe 30 ianuarie, Remus Pricopie a cerut să fim scoși în afara legii. Pentru a „salva” democrația, normal.

Pe 31 ianuarie, PSD ne-a acuzat de „extremism” pentru că am protestat împotriva suprimării democrației prin comasarea alegerilor. Orwellian!

31 a fost ziua în care au creat sondaje mincinoase în care mai că nu ne dădeau în afara pragului electoral.

Atacuri în FEBRUARIE

Pe 1 februarie, PSD ne-a interzis să mai aducem invitați în Parlament, un drept legal al tuturor partidelor politice. Tot pentru că i-am deranjat din demantelarea democrației.

Tot pe 1, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, afirma că atitudinea AUR este parte a unei strategii, susținând că suntem scandalagii de serviciu și niște figuranți in toate aceste scenete foarte bine regizate, nu că reprezentăm glasul românilor care s-au săturat de ei.

Pe 2 februarie, președintele PSD Suceava spune că Flutur m-a ajutat cu o lansare de carte și că m-ar fi „crescut”. FALS!

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat că „România are în acest moment cea mai nocivă Opoziţie din istoria sa democratică”.

Tot pe 2 februarie, un lider de la Budapesta afirmă FALS că AUR ar fi „dușmanul maghiarilor”.

Cu siguranță, vor mai urma atacuri la adresa AUR și, cu siguranță, nu ne vor opri!

Pe 3 februarie, „jurnalista” Ioana Constantin atrăgea atenția coaliției de la putere, PNL-PSD, că trebuie să dea socoteală pentru prezența mea în Comisia comună pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova.
Pe 4 februarie, Gheorghe Flutur ne-a acuzat de „extremism”, pentru că am îndrăznit să organizăm primul protest împotriva sa din ultimii 10 ani.

Pe 5 au prezentat ca pe o victorie că Gheorghe Flutur mi-a luat un bilet de avion,  doar dus, către Moscova. Mai bine se gândea să facă ceva pentru suceveni cu banii respectivi.

Pe 7 februarie, presa „miluită” a scris, mincinos, că protestele noastre din toată țara au fost eșec. Deși au participat peste 10.000 de oameni, ei au numărat „câteva sute”.

Tot pe 7.02, au activat-o pe Olguța, care și-a dat și ea cu părerea, spunând că oricine ar ajunge în finala alegerilor prezidențiale cu mine va câștiga.

Pe 9 februarie, deontologii au scris că ne confruntăm cu un „val de plecări”, deși este vorba de doar două persoane. Excluse, de fapt, de noi. Curat murdar!

Pe 9 februarie, Ștefan Pălărie (USR) ne acuza că „vindem locuri la europarlamentare”.

Tot 9, UM Digi 24 anunța că ”protestul amplu” anunțat  împotriva comasării alegerilor a eșuat.

Tot pe 9, „Comisarul” a scris că aș urma să fiu îndepărtat de la șefia partidului.

Pe 9 au zis și că liceul Lazăr a devenit moșia mea și AUR. Doar pentru că, in calitate de fost absolvent, am ținut un discurs acolo.

Ziua de 9 a continuat cu declarațiile lui Coarnă, cel care zice că în AUR circulă bani negri, ceruți de mine.

Cu siguranță, vor mai urma…

Cu siguranță, nu ne vor opri!

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame