Sistemului îi este frică de AUR

Sistemului îi este frică de AUR

Hai că am început anul 2024 cu bine. Sistemului îi este frică de AUR. Abia ce am intrat în a doua săptămână din ianuarie și sistemul deja a început să ne atace pe toate fronturile, cu speranța că o să cedăm. De data aceasta prin inventarea unui dosar penal pe numele subsemnatului și a altor lideri AUR. Un dosar de care am aflat și noi din presă.

Sistemului îi este frică de AUR. De-a lungul timpului au tot existat mai multe sesizări făcute de competitorii politici, toate fiind soldate cu NUP (neînceperea urmăririi penale). Acesta este modul în care sistemul spera să câștige alegerile, modul în care vor să oprească AUR. Știu că vor pierde la alegeri, sunt conștienți că românii s-au săturat de ei după 34 de ani de batjocură, așa că singura lor soluție este să ne intimideze. Dar nu vor reuși acest lucru.

Dacă așa se gândesc ei că o să ne elimine, printr-o hârtie venită la ordinul domnului Ciolacu pentru „coruperea alegătorilor”, înseamnă că deja au pierdut meciul. Cu ce putem să corupem noi alegătorii, dacă nu suntem la guvernare?

Se referă oare domnul Ciolacu la Caravana Medicală? Dacă da, atunci sistemul face o mare greșeală.

Noi nu am condiționat în niciun fel accesul la serviciile medicale în Caravana Medicală AUR de votul oamenilor, noi nu am încurajat românii să ne voteze. I-am ajutat necondiționat și nimic mai mult.

Știu, pare de domeniul fantasticului pentru acești parveniți să ajuți fără să ceri nimic înapoi, dar în țara asta mai există și oameni, nu doar lichele și politruci.

Sistemului îi este frică de AUR

Nimic nu ne mai miră în anul 2024. Am spus încă de anul trecut că vor inventa orice pentru a ne pune bețe în roate, pentru a ne destabiliza. Au început cu trucaje video, acum merg mai departe cu dosare penale inventate. Nu-i nicio problemă, AUR va lupta până la capăt și la final de 2024 noi o să fim învingătorii.

Noi, alături de toți românii care au fost batjocoriți, mințiți și furați de acești așa-ziși baroni disperați să își păstreze locurile călduțe din Parlament.

Să deschidă ei câte dosare penale vor. Dreptatea este de partea noastră iar românii stiu acest lucru. Nu cedăm, mergem înainte, pentru România și pentru un viitor fară acești politicieni de duzină care aproape ne-au distrus țara.

E vremea noastră, e momentul să ne luăm destinul în propriile mâini. Acum sau niciodată!

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x