Tot ce e bun pentru români trebuie interzis!

Caravana Medicală AUR i-a deranjat pe cei din PSD și PNL încă din momentul în care am anunțat că vrem să o demarăm. Ne-au pus piedici, ne-au amenințat, ne-au spus că ne vor face dosare penale dacă îndrăznim să pornim la drum. Toți! De la Cîțu până la Ciucă și Ciolacu, toți au vrut să ne pună bețe-n roate.

Nu au reușit! Cu eforturi uriașe, cu o implicare exemplară a celor care au coordonat acest proiect, am pus Caravana în mișcare în luna iulie, iar în 4 luni de activitate 8.588 de români au beneficiat de servicii medicale gratuite.

Ni s-au alăturat în acest proiect cei de la Realitatea Plus, care au avut curajul nebunesc de a se opune cenzurii impuse de către coaliția PSD-PNL în zona de media.

Acum, pentru acest curaj pe care l-au avut, pentru că au vrut ca românii să știe și despre activitatea desfășurată de opoziție, de proiectele extraordinare pe care noi le facem pentru români, vor fi sancționați de către Consiliul Național al Audiovizualului.

Pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Consiliului Național al Audiovizualului se află subiectul Caravanei Medicale AUR, iar membrii acestei instituții infestate de PSD și PNL vor propune sancționarea postului Realitatea Plus pentru că au permis ca și vocea opoziției să se facă auzită, iar un proiect benefic pentru români să fie cunoscut.

CNA vrea să blocheze Caravana Medicală AUR să ajungă prin intermediul televiziunilor la români!

Nu vom permite această nouă fărădelege a CNA! Mâine, la ora 8, alături de colegii mei din AUR, alături de simpatizanții noștri și de românii care vor să trăiască într-o țară liberă, în care libertatea de exprimare este respectată, vom protesta în fața CNA!

Acest CNA a fost transformat de către PSD și PNL într-un soi de minister al adevărului, care amenință și intimidează mass-media care își permite să spună ceva de bine de opoziție.

Această atitudine a CNA nu o putem cataloga decât ca fiind o cenzură feroce, o „hinghereală” a mass-media, care încă mai este liberă, în numele apărării intereselor politice ale celor care au numit actuala conducere a instituției.

Nu facem, doamnă Gubernat, nici campanie electorală și nici nu avem spoturi electorale!

Spotul și materialele despre care spuneți dumneavoastră și păpușarii care vă manevrează și la comanda cărora acționați că sunt electorale sunt, de fapt, materiale ce reflectă o acțiune socială!

Arătăm fața reală a României din mediul rural, cea vitregită de orice tip de asistență medicală. Demonstrăm că se poate să avem servicii medicale și în satele din România prin realizarea unei ample campanii, oferind sprijin cetățenilor afectați de lipsa accesului la îngrijire medicală.

Asta vă deranjează și de aceea vreți să ne închideți gura sub orice formă?

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame