Alegerile din 2024: între România stăpână pe viitorul ei și România Holding S.A., cu capital străin

Alegerile din 2024 nu sunt ca oricare altele, de până acum. Ele hotărăsc în mod fundamental care va fi viitorul României. Unul în care țara rămâne pradă unei camarile politicianiste, mână în mână cu mari concerne internaționale, care-și externalizează profiturile, sau unul în care vom redeveni stăpâni pe destinul nostru.

Alegerile din 2024. În prezent, România e din ce în ce mai secătuită de resurse. E nevoită să se împrumute pentru a putea supraviețui de la un an la altul, cu un buget din ce în ce mai cârpit, ca să facă față cererilor justificate ale diferitelor categorii socio-profesionale.

De creștere a salariilor, plata pensiilor sau alocațiilor pentru copii, dar și să finanțeze risipa din ce în ce mai generoasă a banului public cu pensiile speciale, comisioane, mite sau cheltuieli nesăbuite, precum cele cu avionul prezidențial.

Pentru a acoperi acest buget, într-o situație în care sistemul de taxare a populației a crescut în toți acești ani până la maximul suportabil, cei peste 40 la sută din munca oamenilor care-și văd de treabă ajung în buzunarul larg și risipitor al statului nu mai sunt de ajuns. În sprecial pentru că marii contribuabili, multinaționalele sau marile regii de stat nu-și plătesc impozitele. Sau, când o fac, se întâmplă fie cu mari întârzieri, fie cu tot felul de păsuiri, amânări și derogări.

Alegerile din 2024. „Eu cu cine votez?” devine o întrebare fundamentală pentru viitorul României

Cel mai bun platnic din România rămâne micul contribuabil. Omul obișnuit, plătitor de taxe și impozite, căruia-i vine poprire pe cont și pentru 3 lei neachitați, PFA-ul sau mica întreprindere de familie, care sunt executate rapid de ANAF, pentru oricât de mici datorii și sunt tratași ca mari infractori.

Trăim într-o realitate sufocantă, în care marii rechini se mișcă liber, iar ”peștii mici” sunt înghițiți de apele ostile ale fiscalității excesive, dintr-o economie de piață nefuncțională pentru noi, dar extrem de bine pusă la punct și perfect adaptată furtului sau risipei cu miliardul, pentru cei conectați politic.

În fond, că ne place sau nu, totul ține de politică. Astfel încât ”eu cu cine votez?” nu mai e o veselă butadă caragialescă (cui îi mai arde de râs?) ci e o întrebare fundamentală, pentru viitorul României.

PSD + Iohannis = dezastru

Guvernele, de la alegerile de până acum, ”guvernele mele”, cum le-a numit Klaus Iohannis, cel mai ineficient și risipitor președinte pe care l-a avut România, au fost după chipul și asemănarea lui. Sloganul liberal ”prin noi înșine”, scos cu mare pompă din naftalina interbelică, a fost adăugat în subsidiar cu o conotație, percepută de toată lumea, după patru ani de guvernare: ”pentru noi înșine”.

PSD, cel mai vechi și vinovat partid din istoria recentă a României pentru jaful și înapoierea țării, a fost sudat de președinte într-o alianță trainică cu liberalii, zisă ”pentru stabilitate”. O stabilitate care a însemnat un drum lin, fără derapaje și hopuri, într-o singură direcție – spre dezastru. Un dezastru de proporții epice, istorice, o distrugere programată, nu doar a prezentului și a zilei de mâine, ci și a viitorului mai îndepărtat.

Cu inconștiență și aroganță copiată după morga prezidențială, România își vinde practic copiii ca sclavi, către băncile la care s-a îndatorat mult până peste putința de a plăti, prin propriile forțe.

Cota datoriei externe e una care apasă deja asupra copiilor noștri, vinovați deja de corupția și indolența guvernanților de ieri și de azi, care le-au furat și amanetat viitorul. România e datoare cu peste 160 de miliarde de euro.

Numai în ultimele zece luni, știre care n-a fost nici prea comentată și nici prea vizibilă, fiind ascunsă printre rapoartele Băncii Naționale, la această datorie s-au mai adăugat 17,3 miliarde de euro. Mult peste putința și de a-i plăti, dar și de a înțelege de unde și pentru ce s-a născut această datorie imensă, care se îndreaptă și apasă asupra viitorului.

Unde ne-au adus PSD și PNL?

Ne mai facem iluzii că avem bani, pentru asemenea zile negre. Ne gândim, la ceea ce ni s-a tot spus, la ”rezerva de aur” a Băncii Naționale, care la o adică ne poate scoate din impas. Nimic mai fals – și nu pentru că s-ar fi cheltuit, pe ascuns, până și aurul din această rezervă. Ea e întreagă, intactă și a rămas la fel, de decenii bune, situându-se mai mult sau mai puțin în jurul cantității de o sută de tone, jumătate depozitat la Londra, jumătate în țară. ”Salvarea” care vine dinspre această rezervă e o iluzie falsă, ca a unui călător grăbit peste realitatea lucrurilor. Valoarea rezervei de aur a României a fost practic înjumătățită numai de ultimele împrumuturi, din cele zece luni în urmă, de peste 17 miliarde de euro – pentru că depozitul de aur al Băncii Naționale nu e evaluat la mai mult de 33,3 miliarde de euro.

Față de totalul datoriei externe a României, ea e o picătură într-un ocean. Nici dacă s-ar vinde aurul Băncii, cu sediu cu tot și cu Centru Vechi al Bucureștilor, n-am reuși să achităm decât dobânzile și una din ratele scandente ale totalului datoriei externe a țării.

Aici ne-au adus PNL-PSD, Klaus Iohannis. Astfel încât, ceea ce rămâne de vândut este viitorul. Viitor în care vor trăi blestemându-ne că i-am vândut, cu tot cu țară, pe copiii noștri. Ei vor fi cei siliți să achite datoriile inconștienței și vinovăției noastre. Căci nu e de vină numai cel ce fură sau risipește, ci și cel ce închide ochii, lăsând să treacă nepedepsit și fără nicio piedică hoțul. Toți vom fi socotiți vinovați. Fără excepție.

Alegerile din 2024 sunt unele istorice

Tocmai din acest motiv, alegerile din 2024 sunt unele istorice. Nu sunt despre partide. Sunt despre salvarea copiilor noștri.

În mod fundamental, nimic din ceea ce înseamnă obligațiile noastre legate de aderarea la Uniunea Europeană sau NATO, care nu pun niciun fel de bir pe noi, n-au nicio legătură cu faptul că țara a ajuns supraîndatorată. Că suntem la cheremul marilor bănci și concerne, care o storc de resurse, golesc leu cu leu buzunarele românilor și, ocolite de taxe și vameși, adună fir cu fir toată avuția țării, o transformă într-un râu de aur, care se scurge peste granițele ei.

Această politică de jaf trebuie să înceteze

Guvernele se îndatorează continuu și sub diferite pretexte, din zi în zi românul trăiește pe datorie, care tot crește până când va ajunge cu neputință de plătit. De zece ani încoace, trăim ”pe caiet”. Am vândut deja mare parte din România, din pământul și resursele ei. N-a mai rămas mare lucru. Această politică de jaf trebuie să înceteze. Vom reuși să spargem acest cerc al minciunilor și complicităților, sistemul lor politic, ”prin ei înșiși, pentru ei înșiși”, pe care l-au creat PNL și PSD, exponenții acum uniți ai celor două tipuri de guvernări care în ultimele trei decenii, au nenorocit România și au adus-o în situația de azi? Suntem o frumoasă țară săracă, și vândută pe deasupra, cu tot cu copiii ei și viitorul lor.

Dar totul se poate sfârși în 2024, printr-un vot hotărâtor.

AUR a venit să schimbe această stare de lucruri. Vrem să guvernăm pentru țară, nu pentru resursele ei. Pentru români, nu pentru exodul și amanetarea muncii lor la stat, pe ani înainte. Cu chibzuință, nu pentru chivernisirea noastră. Nu avem nicio legătură cu sistemul politicianist care spoliază și a spoliat țara până acum. Vrem să guvernăm pentru români și în interesul lor, și de aceea suntem socotiți ”fasciști”, ”naționaliști” și etichetați drept ”nefrecventabili”. Establisment-ul care are deja exercițiul obedienței, o parte a intelectualității, cam aceeași care-l ridicau în slăvi pe Traian Băsescu sunt împotriva noastră. Dar nu ne împiedică din misiunea noastră că un act patriotic, acela de a scoate România de sub tot mai adânca suzeranitate față de marea finanță mondială, înrobiți ai unei datorii externe în creștere.

Alegerile din 2024: România stăpână pe viitorul ei sau România Holding S.A., cu capital străin?

Asta ne face huliți de unii, la noi în țară. Partea mare și sănătoasă a României știe sau simte adevărul: că suntem pentru binele ei. Că vrem să o guvernăm eficient, spre redobândirea suveranității.

Pentru copiii ei și pentru viitorul lor liber. Din acest motiv, alegerile din 2024 sunt diferite de cele de până acum. Nu sunt despre a opta între un partid sau altul. Ci a alege între România stăpână încă pe viitorul ei și România Holding S.A., cu capital străin.

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame