Marcele, lasă vrăjeala și primiți fermierii și transportatorii la discuții!

Începând de ieri, fermierii și transportatorii români au ieșit în stradă nemulțumiți de modul în care sunt umiliți de actuala guvernare.

Primiți fermierii și transportatorii la discuții! La nivelul întregii Europe este un val de proteste ale celor două categorii. Nemulțumirea față de hotărârile aberante în multe cazuri ale unor guvernări europene i-a determinat pe oameni să iasă în stradă.

Transportatorii și fermierii români au ieșit în stradă, așa cum au anunțat, din cauza subvențiilor reduse, a creșterii necontrolate a tarifelor la RCA, a prețurilor mult prea mari ale carburanților, dar și din cauza creșterii taxelor și accizelor. Mai concret, au ieșit în stradă împotriva unor măsuri care îi aduc în pragul falimentului. Să nu uităm că fermierii noștri au fost batjocoriți constant și împinși către faliment de decizia Guvernului PSD-PNL de a prioritiza produsele din Ucraina care au împânzit piața românească.

În loc să vină cu soluții, miniștrii lui Marcel Ciolacu refuză să îi primească pe motiv că aceste proteste sunt organizate de AUR. Mai aveau puțin și spuneau despre noi că suntem în spatele protestelor din Germania, din Polonia, din alte colțuri ale Europei.

Astăzi, Sorin Grindeanu i-a exclus pe reprezentanții Federaţiei Operatorilor de Transport din România (FORT) de la discuțiile de la minister pentru că ar fi „afiliați ai partidului AUR”.

Ieri, Florin Barbu, marioneta lui nea Paul Stănescu, spunea despre protestul SPONTAN al fermierilor că este al unui partid politic (desigur că AUR) și a oferit și o explicație halucinantă: este masiv distribuit pe rețelele de socializare de reprezentanții AUR.

Marcele, ce pot să zic, noi cei din AUR îți mulțumim pentru încrederea pe care o ai în forța noastră. Ai ajuns deja la concluzia că vom câștiga alegerile! Da, știm să facem proteste, știm să facem opoziție. Și da, suntem alături de oamenii care ies în stradă pentru drepturile lor. Dar ăsta e rolul unui partid de opoziție! Să fie alături de cei pe care voi, cei de la putere, îi umiliți, îi înjosiți, vă bateți joc de ei!

Așa că, Marcele, lasă această imbecilitate că nu stați la discuții cu fermierii și transportatorii pe motiv că sunt afiliați AUR și vorbiți cu oamenii care sunt în stradă!

Ascultați-i! Nu vă închideți în palatele voastre de cleștar și nu vă izolați de oameni!

Sorine, Florine, voi care conduceți transporturile și agricultura, ieșiți printre oameni, nu vă mai ascundeți de ei!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x