George Simion în SUA

George Simion nu a fost în SUA la plimbare. Scurtă recapitulare a ultimelor zile

George Simion nu a mers în SUA să se plimbe, precum face întâiul lider al țării, Klaus Iohannis.

A fost George Simion în SUA și nu s-a întors cu mâna goală. Pe lângă acest cadou pentru Iohannis, pe care am dat doar 10 dolari, m-am întors de la Washington D.C. cu promisiunea unor relații. Relații viitoare care să pună România pe harta discuțiilor de interes cu SUA.

M-am întors din America și mai convins că trebuie să facem România mare din nou!

Am fost 3 zile în Washington D.C.. Nu turist, ci ca invitat la cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference. Am avut întâlniri constructive, am discutat cu oameni politici importanți, am acordat interviuri. Oamenii au aflat ce se întâmplă cu adevărat în România și că adevărul nu este cel spun de Marcel și de Nicu în presa aservită.

Alături de mine la cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume au fost prezenți președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, deputatul AUR, Sorin Muncaciu, europarlamentarul Cristian Terheș, coordonatorul departamentului de relații internaționale al AUR, avocat Georgiana Teodorescu, președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, și avocatul Gheorghe Piperea.

Întâlniri cu oficiali ai Partidului Republican din Statele Unite, dar și cu europarlamentari membri ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni

Delegația AUR a avut în prima zi întâlniri cu oficiali ai Partidului Republican din Statele Unite, dar și cu europarlamentari membri ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, precum și cu parlamentari din mai multe state europene.

Ne-am întâlnit, de asemenea, cu oficiali ai grupului Americans for Tax Reform și ai Consiliului Atlantic, o organizație non-partizană care are drept obiectiv identificarea de soluții la provocările globale.

Am acordat mai multe interviuri. Pentru New American, reason.com, jurnalistului Glen Jung de la portalul brightlightnews.com, pentru podcastul Securing America moderat de Frank Gaffney, pentru televiziunea austriacă națională ORF și pentru televiziunea italiană Byoblu News.

Temele abordate în cadrul interviurilor au vizat succesul politic înregistrat de AUR din 2020 și până în prezent, dar și consecințele pandemiei Covid-19.

George Simion în SUA, interviu acordat Sherronnei Bishop

În cea de-a doua zi în SUA am acordat mai multe interviuri reprezentanților presei prezenți la evenimentul din Washington D.C. Unul dintre interviuri a fost cel acordat Sherronei Bishop, co-gazda Realtalk.

În cadrul acestuia, am explicat că unul dintre motivele pentru care AUR a participat la CPAC a fost dorința de a obține sprijin internațional din partea Partidului Republican din Statele Unite, criticând Democrații americani pentru susținerea necondiționată pe care o acordă socialiștilor din România și din Europa.

Totodată, am fost invitat în calitate de Speaker în cadrul International Crisis Summit (ICS), unde m-am alăturat astfel altor lideri din diverse domenii pentru a discuta despre cum România a reușit să se opună vaccinării obligatorii.

Ziua s-a încheiat prin participarea la Ronald Reagan Dinner.

Suveranismul la putere și în România!

Cea de-a treia zi a fost marcată de discursul susținut de Donald Trump, fostul și cel mai probabil viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii. Am spus, într-un live pe pagina de Facebook, că suveranismul trebuie să fie la putere și în România, AUR fiind singurul partid care pune România pe primul loc.

Pe parcursul zilei am avut întâlniri cu oficiali americani, dar și europeni. Printre aceștia, Rick Santorum, fost candidat republican pentru nominalizarea la alegerile prezidențiale sau Annalisa Tardino, europarlamentar Lega, Radosław Fogiel și Arkadiusz Mularczyk, parlamentari din Polonia reprezentând PiS. Am discutat și cu Steve Bannon, strateg șef și consilier principal al președintelui Statelor Unite, Donald Trump. Acesta a avut și un mesaj către coaliția de guvernare din Româna condusă de Marcel Ciolacu.

Mesajul a fost clar și se poate vedea, video, AICI.

“România trebuie să rămână liberă. Nu ne plac socialiștii. Ne place libertatea”.

Totodată, pe parcursul acestei zile, am acordat o serie de interviuri pentru NewsMax, The Epoch Times, One America News Network, Real Voice of America și True North.

 

Închei prin a vă spune că duminică am avut o mare bucurie la Sfânta Liturghie, la Washington. L-am întâlnit, ca participant și membru în consiliul parohial, pe Ghiță Mureșan.

 

Vă las mai jos și o mică galerie foto. Nu din vacanță, ca alții!

Mergem împreună până la capăt!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x