George Simion candidează la președinție

George Simion candidează la președinție? Îți dau răspunsul acum

George Simion candidează la președinție? Este o întrebare pe care o aud tot mai des și aș vrea să lămuresc acest aspect chiar acum, aici.

Nu știu, încă, dacă George Simion candidează la președinție. Așa cum am spus și astăzi în cadrul conferinței de presă AUR susținută la Parlamentul României, candidatul AUR în cursa pentru prezidențiale se va anunța pe data de 16 iunie.

Cert, la acest moment, este că AUR va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale.

Pânâ atunci, așa cum s-a anunțat deja, AUR a dat startul cursei interne pentru candidatura la prezidențiale.

George Simion candidează la președinție?

Candidatul propus de AUR pentru funcția de președinte al României, fie că am să fiu eu, fie că va fi un coleg, va ajunge în turul 2. Vreau să oferim șansa unei candidaturi celui sau celei despre care românii vor spune că este cel mai bun pentru a fi candidatul nostru și viitorul președinte al României.

De aceea, fiecare dintre românii care aderă la cei patru piloni ai AUR – națiune, familie, credință și libertate – sunt invitați să se înscrie pe Platforma de Merit AUR. Ulterior, până pe data de 16 iunie, să meargă în fiecare filială din județele țării sau din diaspora pentru a-i convinge pe membrii și simpatizanții AUR să îi susțină în cadrul competiției interne pentru desemnarea candidatului AUR la alegerile prezidențiale.

Despre Platforma AUR, aplicația mobilă care bate sediile, combinațiile și corupția lor, ți-am vorbit deja și te invit și pe tine să o descarci.

Revenind la întrebarea de la care am pornit acest text pe blog, ”George Simion candidează la președinție?” pot spune că nu m-am decis încă.

Vin alegerile locale într-un mod neconstituțional peste noi. Îmi voi dedica fiecare secundă de energie, ca președinte ales de către colegii mei, pentru a identifica cele mai bune soluții în fiecare comună din teritoriu. Voi face orice gest politic necesar, lăsând poate interesele partidului mai prejos, pentru a ne lupta cu ei. Dacă asta își doreau să obțină din partea AUR și a românilor, tocmai au reușit.

Mergem până la capăt!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x