O Basarabie capturată

Nu sunt surprins de declarațiile făcute de premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, în ceea ce privește decizia de a mi se prelungi interdicția de intrare în țară.

Eu am fost toată viața interzis în Republica Moldova, iar acest lucru s-a datorat acțiunilor mele care au avut ca scop, în mod deschis, unirea celor două state românești.

La îndemnul lui Ciolacu, domnul Recean spune nonșalant că „particip la un efort de destabilizare în Republica Moldova”. Da, sunt de acord cu dânsul, având în vedere că mișcarea unionistă a destabilizat planurile urmașilor lui Plahotniuc și Dodon și ale globaliștilor sorosiști care au băgat bani grei în Republica Moldova pentru a menține țara într-o stare de incertitudine perpetuă.

De ce nu vor să mă lase să intru în Republica Moldova? De ce le este atât de frică?

Pentru că știu că odată ajuns acolo, le voi da peste cap toate planurile lor de a-i ține pe moldoveni captivi. Pentru că știu foarte bine că minciunile lor în ceea ce privește viitorul țării vor fi date în vileag, iar cetățenii vor vedea că au fost duși cu zăhărelul în tot acest timp.

Nu mă vor în Republica Moldova pentru că le este literalmente frică de o eventuală Unire. Toți acești parveniți care au cetățenia română, care vorbesc limba română și care ar trebui să fie primii care militează pentru Unire nu vor nimic altceva decât să își păstreze fotoliile călduțe, să aibă acces la robinetul de bani, așa cum bine i-a învățat Plahotniuc.

Am luptat toată viața mea pentru idealul unirii și nu mă voi opri aici, indiferent de toate piedicile care îmi vor fi puse în continuare atât de politicienii de la Chișinău, cât și de cei de la București.

Pot ei să mă interzică pentru un secol, eu tot voi merge înainte, gata să mă sacrific pentru o unire pe care ei nu o vor, dar care este necesară pentru a repara un eșec total al diplomației românești.

Viitorul Republicii Moldova este doar alături de România, iar acest lucru nu îl poate schimba nimeni.

Cine nu recunoaște acest lucru, cine militează pentru integrare europeană și atât, nu înțelege nici adevărul istoric, nici dorința românilor de pe ambele maluri ale Prutului. Ori vom fi împreună, gata să înfruntăm orice, ori vom rămâne dezbinați și conduși de către o clasă politică coruptă, atât la București, cât și la Chișinău.

Închei cu asta, chit că „destabilizez” status quo-ul acestor politruci: Basarabia e România!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x