Ce studii are George Simion

Ce studii are George Simion? Vă spun chiar eu

Tot mai mulți sunt interesați de ”ce studii are George Simion”. Nu sunt secrete, nu mă ascund, așa că vorbim aici, pe blogul meu și despre acest subiect.

Vă spun astăzi ce studii are George Simion. Datele sunt publice, nu există secrete, știți bine că sunt transparent și nu mă ascund de nimeni.

Sunt absolvent, în anul 2005, al Colegiului Național ,,Gheorghe Lazăr’’ din București, unul dintre cele mai bune din țară. Nu că o spun eu, dar o dovedesc statisticile oficiale.

Am obținut la examenul de Bacalaureat nota 10 la proba orală la Limba și Literatura Română, tot 10 la proba orală la Limba Franceză, în timp ce la probele scrise am avut următoarele note: Limba și Literatura Română, nota 9, la Istoria Românilor nota 9.55, iar la Limba Engleză, nota 9.60.

La Educație Fizică am primit nota 10.

Am urmat apoi cursurile Facultății de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București, pe care le-am absolvit în anul 2008.

Peste doi ani, în anul 2010, am devenit absolvent al programului de masterat la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași, având ca temă de cercetare ,,Crimele comunismului’’.

Pe lângă activitatea pe care o prestez în lumea politică, despre care aveți informații aici, pe blogul meu, sau pe site-ul partidului AUR, am publicat și cărțile „Blocați în labirint”, care prezintă miturile corespondente statului dintre Prut şi Nistru şi prezintă motivele pentru care Republica Moldova este ultimul stat din Europa, și cea intitulată „Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu”, o povestire a propriilor experienţe ale lui George Simion din ultimii ani. Vă invit să le citiți, gratuit, aici.

Despre activitățile mele civice, amintesc doar că din 2006 m-am remarcat ca și lider al grupării „Noii Golani”, care se dorea a fi o continuare a mişcării de stradă din 1990. În cadrul mișcării am introdus și mesajul Basarabia e România.

În perioada 2006-2011 am organizat acțiuni civice de impact în România și Republica Moldova. Detalii, AICI.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x