Raport George Simion Președinte AUR 26 februarie - 3 martie

Raport George Simion, Președinte AUR, 26 februarie – 3 martie

Strângem semnături pentru a putea trimite patrioți la Bruxelles

De 1 martie, alături de colegii din țară și din diaspora am început campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaților pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Avem cea mai bună listă, una asumată, nu ascunsă așa cum este cea de la PSD și PNL.

Am fost și eu prezent la Cluj-Napoca, Alba Iulia și Sibiu, unde am discutat cu românii în stradă și le-am spus că trebuie să mergem în Europa demni, să impunem respect pentru România, dar pentru asta avem nevoie de un milion de semnături.

AUR vrea să trimită la Bruxelles oameni care știu să se bată pentru drepturile noastre, nu așa cum, în ultimii ani, au făcut cei de la PSD, PNL, USR care au dus la Bruxelles aplaudaci, moșnegi politici, aflați pe ultima sută de metri a carierei politice, pe care căutau să îi dea afară din partidele lor și îi scoteau la pensie în Parlamentul European. O realitate tristă pe care noi, prin viitorii europarlamentari AUR, vrem să o schimbăm.

Începem curățenia de primăvară și vine valul care o să măture tot gunoiul de la guvernare. Vă așteptăm alături de noi!

Alături de taximetriști

Sute de taximetriști protestează în aceste zile pe străzile din București, nemulțumiți de concurența neloială în taximetrie și de legile care îi avantajează pe cei de la ridesharing. Noi suntem alături de toți românii care își cer drepturile, de aceea am discutat cu o delegație a taximetriștilor despre nemulțumirile lor și cum anume îi putem ajuta.

De-a lungul timpului am făcut demersuri la ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, dar și la Autoritatea pentru Digitalizarea României, pentru a-i întreba cum monitorizează Guvernul aplicațiile de ridesharing. Aceste firme nu doar că nu plătesc taxe în țara noastră, ci beneficiază și de condiții mai relaxate decât cele pe care trebuie să le îndeplinească taximetriștii.

Când vom ajunge la guvernare vom depune toate eforturile pentru a corecta aceste nedreptăți și a aduce bani la bugetul de stat.

Am protestat împotriva nesimțirii împăratului Iohannis

O vilă a RA-APPS din București este atent renovată și modernizată, în cea mai mare taină, zilele acestea, pentru Klaus Iohannis, întâiul turist al țării noastre. Este dezvăluirea făcută de o investigație jurnalistică, de unde am aflat că guvernarea PSD – PNL investește 7 milioane de euro pentru viitorul palat al lui Klaus Iohannis, în vreme ce în România sunt spitale în care lipsesc medicamente și aparate medicale, în vreme ce avem școli care cad peste copiii noștri.

Guvernarea PSD-PNL îi pregătește, astfel, o retragere confortabilă lui Iohannis, investind o sumă colosală în renovarea clădirii din bulevardul Aviatorilor, în loc să folosească banii în folosul românilor.

Săptămâna trecută, alături de colegii din AUR, în frunte cu candidatul nostru la Primăria București, Mihai Enache, am mers în fața acestei construcții, făcută pe banii românilor, unde am protestat și am solicitat public oprirea acestor cheltuieli exorbitante și a bătăii de joc. Este inacceptabil ca o sumă de 7 milioane de euro să fie cheltuită pentru modernizarea unei clădiri de protocol destinată unei singure familii, fie ea chiar și de demnitari sau de foști demnitari.

Pe lângă imoralitate, ei fac această investiţie ilegal, ocolind legislaţia achiziţiilor publice. Nu ne mai miră nimic într-o Românie prost gestionată de oamenii lui Iohannis și ai lui Ciolacu, de aceea în acest an trebuie să ieșim la vot și să punem capăt nesimțirii cu care suntem tratați.

PSD și PNL își bat joc de români și încalcă principiile democrației. Oprim batjocura!

Odată cu comasarea total neconstituțională a alegerilor, coaliția anti românească PSD-PNL a decis ca alegerile prezidențiale să aibă loc în luna septembrie, nu în noiembrie, așa cum prevede legea. La Camera Deputaților a ajuns un proiect de lege prin care coaliția e ajutată să devanseze alegerile după bunul plac al coaliției.

Alături de colegii mei am depus un amendament la acest proiect de lege prin care alegerile prezidențiale să aibă loc așa cum prevede legea în vigoare, înainte cu o lună să ajungă la termen mandatul președintelui. Considerăm că intervalul de timp de 30 de zile creează cadrul legal pentru o competiție electorală bazată pe principii corecte, transparente și, mai ales, democratice.

De asemenea, propunem ca data alegerilor prezidențiale să fie anunțată înainte cu cel puțin 6 luni, astfel încât să existe predictibilitate, iar românii să cunoască data alegerilor, fără ca politicienii aflați la putere să o schimbe după propriul interes. Nu vom permite hoților să calce democrația în picioare!

Caravana medicală AUR, bilanț la 7 luni de activitate

Caravana Medicală AUR a străbătut până în acest moment 29 de județe, unde au fost consultați 16.244 de pacienți cărora li s-au făcut peste 38.400 de investigații medicale. În acest sens au fost făcute 11.703 seturi de analize medicale complete, 8.720 EKG, 10.498 de consultații oftalmologice, 6.309 ecografii și 1.247 de consultații stomatologice.

Pe această cale, în numele zecilor de mii de membri ai Alianței pentru Unirea Românilor, vreau să mulțumesc voluntarilor, șoferilor, asistenților medicali și doctorilor care fac posibilă această caravană. Există și medici fără de arginți care merită toată dragostea și aprecierea noastră.

După județul Cluj, acolo unde am inagurat, cu sprijninul româniilor, un centru oftalmologic gratuit pentru toți clujenii și românii, am ajuns în Sălaj. Luni și marți suntem în comuna Lozna, miercuri și joi la Buciumi, iar vineri și sâmbătă vom opri în comuna Bobota.

Mergem până la capăt cu acest proiect și după ce vom încheia primul calendar o vom lua de la început, pentru că ne dorim să aducem sănătatea în satele românilor uitați de clasa politică!

Vezi cum am fost primiți la Cluj: https://www.facebook.com/partidulAUR/videos/917507043197220

Un nou exemplu de sifonare a banului public

Colegul meu Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București, a prezentat cel de-al șaselea exponat din cadrul Muzeului Risipirii Banului Public, și anume blocul social din Prelungirea Ghencea, pentru care până în prezent s-au cheltuit 9 milioane de euro și care a ajuns doar un proiect abandonat.

Lucrările la blocul social au început în 2019. Când blocul era în plină construcție, Gabriela Firea a chemat 114 familii să le ofere cheile apartamentelor care nu existau, într-o bătaie de joc. Firea a plecat pentru că bucureștenii nu au mai vrut-o, în contextul în care a avut un mandat eșuat, și a venit o nouă administrație care, în loc să țină cont de investițiile realizate deja, nu reușește să termine construcția blocului social.

În cadrul Muzeului Risipirii Banului Public au fost prezentate proiecte de milioane de euro începute de foștii primari ai Capitalei și neterminate niciodată. Trotuarul rulant pentru stația intermodală Gara de Nord-Basarab, patinoarul Mihai Flamaropol, infochioșcurile, Curtea Domnească și tribuna complexului sportiv Iolanda Balaș-Soter sunt câteva dintre exponatele muzeului.

Nu știți cum să dați de mine? Vă explic imediat

Să dai de mine este foarte simplu. Fie că ne întâlnim pe stradă, întâmplător, și atunci avem contact față în față, fie că ești din alt oraș și vrei să îmi spui ceva, există numeroase căi de a lua legătura cu mine

Acesta este numărul meu de telefon: 0720840378. Sunt printre puținii politicieni români, dacă nu chiar singurul, care pune la dispoziția voastră, a românilor, numărul meu de telefon, numărul prin care să puteți lua legătura cu mine.

Sunt singurul politician care răspunde tuturor! Indiferent de cât de ocupat sau solicitat sunt, îmi asum promisiunea de a răspunde la fiecare întrebare sau fiecare îngrijorare pe care o aveți. Ce-i drept, este mai greu să dialogăm la telefon, deoarece lupta continuă pe care o duc alături de colegii din AUR împotriva celor care sunt groparii acestei țări, PSD și PNL îmi ocupă cea mai mare parte a zilei, dar îmi puteți da mesaje pe acest număr de telefon.

Totodată, vă puteți înscrie pe site, pentru o audiență: http://www.georgesimion.ro

De altfel, după cum mulți știu deja sunt foarte activ în spațiul online. Postez zilnic, în măsura timpului disponibil, atât întâmplări și situații din activitatea mea de deputat, cât și momente din viața personală.

Pe lângă numărul de telefon la care mă puteți contacta, puteți să îmi urmăriți activitatea și pe pagina mea de Facebook, George Simion: https://www.facebook.com/george.simion.unire

Sunt alături de voi și pe Instagram: https://www.instagram.com/georgesimion.oficial/ , dar și pe rețeaua X, fosta Twitter: https://twitter.com/georgesimion

Pe TikTok, rețeaua unde se poate spune că am cea mai mare vizibilitate, sunt aici: https://www.tiktok.com/@georgesimionoficial . Acolo spun lucrurilor pe nume, interacționez cu voi live și încerc să vă răspund tuturor la mesaje sau întrebări. De asemenea, sunt prezent și pe Youtube: https://www.youtube.com/@georgesimionoficial

Totodată, mă găsiți și la această adresă de e-mail: george.simion@cdep.ro .

Mulțumesc fiecăruia dintre voi, sunteți forța care va schimba România!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x