George Simion afirmă că este filat de serviciile secrete, dar și de diverse structuri din Poliție

Liderul AUR a întreprins în această săptămâna opriri în mai multe județe ale țării. Acesta relatează că odată ajuns în Sebeș și cazat la o pensiune, proprietarul a început să primească telefoane de la diferite persoane ale sistemului de apărare:

 “-Vine Simion la voi? Ce face?”.

Ajuns la Sebiș, județul Arad, a filmat un echipaj din MAI, care se afla în urma sa.  Acesta i-a transmis Ministrului de Interne, Lucian Bode, chiar printr-un mesaj video postat pe pagina de Facebook în care spune:

 “Domnul Bode, ia-ți 2 și-un sfertul de pe mine, ia-ți poliția, ia-ți jandarmeria! Sunt președinte de partid, nu ai voie să faci așa ceva! “

George Simion chestionează echipajul MAI care a mers 20 km constant după el folosind resursele administrative ca sa facă filaj și ca să urmărească un adversar politic: 

„- Această mașină a venit după mine. De ce ați venit de la Sebiș la Moneasa, 20 de kilometri? Așa, după mine?”.

AUR este cel mai mare partid politic de opoziție și se demonstrează asta și prin următoarele evenimente:

Liderul AUR, George Simion, a mai avut parte de astfel de evenimente. În data de 27 Februarie, la un miting pe care l-a organizat împotriva dictaturii lui Klaus Iohannis și la care au participat peste 10.000 de persoane, atunci când forțele de ordine au infiltrat în rândul manifestanților, jandarmi ca să perturbe activitatea pașnica a protestului. George Simion l-a identificat pe unul dintre ei: un jandarm îmbrăcat în civil cu un briceag în mână. 

Un alt abuz a fost comis pe data de 30 Septembrie, atunci când a fost săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră pe motiv că avea permisul suspendat. Este evident, că se încearcă instaurarea poliției politică sub egida plagiatorului, Lucian Bode.

AUR susţine că o grupare de jandarmi şi mai mulţi poliţişti au intervenit în forţă după ce autocarul Alianţei pentru Unirea Românilor a fost adus şi parcat în zona centrală din Piaţa Victoriei pentru promovarea protestului din 2 octombrie.

În data de 04 Noiembrie 2022 George Simion anunță că a primit decizie de clasare a dosarului penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul suspendat şi a acuzat că se doreşte „terfelirea” imaginii sale publice, fiind a doua oară când „i se fabrică un dosar de către Brigada Rutieră”.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x