DEMISIA VIRGIL POPESCU – Hoțul de la energie!

Ministrul Energiei cere demisia a trei directori din cadrul CEO, în urma accidentului în care și-au pierdut viața trei muncitori.

Sub egida încă actualului Ministru de la Energie se întâmplă lucruri care ne îngrijorează în mod categoric.

Marți a avut loc un incident tragic în cadrul Complexului Energetic Oltenia care s-a soldat cu 3 morți și mai multi răniți.

Impotența și nepăsarea a atins culmi înalte în atitudinea pe care Virgil Popescu o adoptă ca Ministru al Energiei.

Acesta a precizat că nu a mers la locul producerii accidentului deoarece „era noapte şi nu se putea înainta”, dar dacă ar fi fost echipat corespunzător şi pe timp de zi, probabil ar fi ajuns.

IMPOSTURA ȘI IGNORANȚA GUVERNANȚILOR UCID OAMENI NEVINOVAȚI!

Virgil Popescu și conducerea Complexului Energetic Oltenia trebuie să demisioneze urgent! Tragedia de la cariera Jilţ Sud nu poate rămâne fără consecințe. Simpla pasare a responsabilității nu aduce înapoi minerii care și-au pierdut viața și nici nu remediază problemele extrem de grave care au dus la producerea accidentului.

În cei peste 3 ani în care a condus domeniul energetic, Virgil Popescu avea tot timpul pentru a îmbunătăți situația angajaților de la CE Oltenia, având în vedere că aceștia s-au plâns în mod repetat de condițiile în care lucrează și de starea echipamentelor și infrastructurii pe care o au la dispoziție.

Acum, după tragedia din această săptămână, minerilor care merg la lucru le este teamă să nu aibă loc un nou accident similar, dat fiind că lucrurile nu s-au schimbat și nu se vor schimba peste noapte.

AUR a cerut demisia lui Virgil Popescu încă din Februarie 2022, dar se pare ca jocurile de putere sunt strânse.

Caracatița din Guvern, jocurile de culise și înavuțirea proprie trebuie să ia sfârșit!

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame