JOS IOHANNIS – PAS CU PAS

După eşecul răsunător pentru întreaga diplomaţie românească, condusă de Klaus Iohannis şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, administrația prezidențială ia decizia de a-l retrimite pe Hurezeanu la Viena, aceasta reprezentând o concesie, „un gest de deschidere a României pentru identificarea unor soluții constructive și de facilitare a unui dialog dinamic, pe toate canalele disponibile”.

În tot acest timp, Klaus Iohannis a avut grijă să le spună românilor să nu boicoteze firmele și companiile austrice! De ce? Pentru ca președintele Klaus Iohannis, încă în exercițiu petrece revelionul la casa de vacanta a lui Andreas Huber, consulul onorific al Austriei. Stranie coincidență, nu?!

Președinția neamțului de la Cotroceni reprezintă un eșec cap-coadă!

Nu avem nevoie de un președinte care ignoră poporul! Principalul vinovat pentru starea dezolantă a României, astăzi, este Klaus Werner Iohannis!

În 2024, nu vom sta indiferenți, nu vom asista cu lașitate la vinderea resurselor României!

În 2024, Patrioții vor prelua guvernarea!

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame