George Simion l-a comemorat pe Iuliu Maniu la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței din România

George Simion împreună cu Marian Cucsa, Radu Ghidau, Cristian Terheș și Peter Costea au participat la o conferință pentru comemorarea lui Iuliu Maniu la Baia Mare.

George Simion a mers la slujba de comemorare și la depunerea de coroane care a avut loc la Memorialului Victimelor Comunismului și al Rezistenței din România, care onorează memoria victimelor regimului comunist.

Iuliu Maniu a luptat pentru drepturile țăranilor și pentru democrație în România. A luptat pentru respectarea drepturilor minorităților naționale din România și pentru un sistem politic democratic, în care guvernarea să fie aleasă prin intermediul alegerilor libere și libere. De asemenea, a fost un susținător al unei economii libere și a investițiilor în agricultură și industrie, pentru a crește prosperitatea țării.

Iuliu Maniu a suferit în închisorile comuniste din cauza opoziției sale față de regimul comunist din România. După instaurarea regimului comunist în 1948, Maniu a fost arestat și închis, suferind torturi și condiții inumane în închisorile comuniste. În ciuda acestor probleme, el a continuat să susțină crezul său pentru drepturile țăranilor și democrație, refuzând să se supună regimului comunist. Iuliu Maniu a decedat în 1953 în închisoare.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x