George Simion alături de românii din Castellon, Spania

Liderul AUR, George Simion s-a întâlnit cu românii din Castellon, fiind un dintre cele mai mari comunități de români din Spania. În dimineața conferinței pe care a avut-o cu românii, George Simion a mers la slujba ținută de Parohia din Castellon.

George Simion a subliniat faptul că partidul AUR a făcut mai multe demersuri în Parlament pentru ca românii din diaspora să fie recunoscuți drept minoritate națională, cât și pentru votul românilor din diaspora.

În cadrul conferinței, președintele AUR a menționat că nu este prorus și că a luptat o viață întreagă pentru reîntregirea națională și împotriva ocupației rusești din Basarabia.
A declarat că nu este de acord într-o mare măsura cu pro Europa, deoarece înainte de a fi cetățeni ai Europei, suntem cetățeni ai României.

Din cauza conducerii proaste pe care România a avut-o după comunism, am ajuns să avem cea mai sărăcită populație din toată Europa, țară care este în continuare jefuită de resurse naturale și de resursa umană. România și-a alungat oamenii peste hotare.

George Simion a mai adăugat: „România este țara care are cea mai puternică migrație din ultimii 30 ani pe timp de pace. Oamenii reprezintă cea mai mare bogăție a unui neam”.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x