Indiferența PSD și PNL în fața tragediilor adevărate ale românilor! Cum ignoră Ciolacu și Ciucă viețile oamenilor în goana pentru putere!

Este revoltător să văd cum PSD și PNL își petrec timpul certându-se pe data alegerilor, organizând consultări de ochii lumii, ei urmând oricum să execute ordinele altora, în timp ce adevărate drame se desfășoară sub ochii noștri la Complexul Energetic Oltenia (CEO).

Cei de la PSD și PNL, în loc să se preocupe de siguranța și bunăstarea românilor, sunt preocupați de agendele lor politice meschine. Este o rușine națională faptul că, în timp ce oamenii își riscă viețile la locul de muncă și recurg la greva foamei pentru a fi auziți, liderii noștri se comportă ca niște copii răsfățați care nu-și pot împărți jucăriile.

Accidentul tragic din 2023, în care trei mineri și-au pierdut viața și alți zece au fost grav răniți, ar fi trebuit să declanșeze o reacție imediată și fermă din partea autorităților. În schimb, am asistat la o serie de demiteri și concedieri care par mai mult un joc de imagine decât o încercare sinceră de a rezolva problemele de securitate. Este inacceptabil să existe asemenea deficiențe grave în măsurile de protecție a muncii. Și mai inacceptabil este faptul că guvernanții noștri sunt mai preocupați de luptele lor politice decât de siguranța cetățenilor pe care ar trebui să-i protejeze.

Nemulțumirile angajaților CEO au atins punctul culminant prin proteste intense și greva foamei. Aceste acțiuni nu sunt doar gesturi dramatice, ci strigăte disperate de ajutor! O femeie a fost luată cu ambulanța din cauza stării critice de sănătate în timpul grevei foamei. Și, ce fac liderii PSD și PNL în acest timp? Continuă să se certe pe datele alegerilor, ignorând complet aceste semnale de alarmă.

Indiferența guvernanților este nu doar revoltătoare, ci și periculoasă. În timp ce angajații CEO își pun sănătatea și viața în pericol pentru a obține condiții mai bune de muncă, politicienii noștri preferă să se concentreze pe jocuri de putere. Este absolut revoltător să vedem cum liderii PSD și PNL își prioritizează agendele personale și de partid în detrimentul unor probleme reale și urgente. O astfel de atitudine demonstrează o lipsă totală de empatie și responsabilitate!

Este imperativ necesar ca în loc să se angajeze în bătălii politice lipsite de sens PSD și PNL, Ciolacu și Ciucă, ar trebui să se concentreze pe soluționarea problemelor grave din industriile vitale precum cea energetică. Condițiile de muncă trebuie să fie o prioritate națională, iar siguranța angajaților ar trebui să fie pe primul loc.

Este nevoie de reforme urgente și de implementarea unor măsuri stricte de securitate pentru a preveni tragedii similare în viitor.

Guvernul trebuie să colaboreze îndeaproape cu sindicatele și reprezentanții angajaților pentru a se asigura că toate cerințele acestora sunt ascultate și respectate. În același timp, trebuie să fie introdus un sistem eficient de monitorizare și sancționare a companiilor care nu respectă standardele de securitate și protecție a muncii.

Politicienii care vă conduc trebuie să își amintească pentru cine lucrează cu adevărat! Nu pentru interesele lor personale, nu pentru a-și asigura posturi calde la viitoarele alegeri, ci pentru binele cetățenilor acestei țări!

Este momentul schimbării, momentul în care să alegeți pe cineva care să vă arate că este capabil să fie empatic, să fie responsabil, să demonstreze că viețile și siguranța oamenilor sunt mai importante decât orice dispută politică.

Protestele de la CEO sunt o oglindă a unei societăți care nu mai poate tolera indiferența și neglijența. Sunt o chemare la acțiune și la responsabilitate!

Este timpul ca PSD și PNL să înceteze disputele politice inutile și să se concentreze pe rezolvarea problemelor reale ale țării. Oamenii care muncesc în condiții periculoase și care protestează pentru drepturile lor merită mai mult decât indiferența lor.

Românii merită respect, siguranță și condiții de muncă decente! Politicienii au datoria morală și legală de a acționa acum, înainte ca alte vieți să fie pierdute și înainte ca încrederea în instituțiile statului să fie complet pierdută!

Este timpul pentru o schimbare reală, pentru acțiuni concrete și pentru o guvernare care să pună pe primul loc viețile și binele cetățenilor săi.

Indiferența și neglijența nu mai pot fi tolerate, iar cei responsabili trebuie să fie trași la răspundere pentru a asigura un viitor mai sigur și mai just pentru noi toți!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Raoul
Raoul
10 days ago

George…Jos cu ei….si tu presedinte

Nelu Preda
Nelu Preda
10 days ago

Vom invige cu toate ca e contra cu ajutorul lui Dumnezeu lumea isi va dea seama că AUR e forta si le dorim binele țări si populația de acea luptăm până la capăt indiferent de ce obstacole intalnim

Nelu Preda
Nelu Preda
10 days ago

Am obervat primesc mesaje si pe alt telefon am trimes un mesaj dar nu ne lasam luptăm până la capăt așa ceva ce e in România la timpul respectiv nu se poate lasă așa ceva trebuie luptat pentru România si populația României e un dezastru unde ajugem luptăm cu ei Forță AUR

Nina Ciloci
Nina Ciloci
10 days ago

Sînt niște lași care nu au făcut nimic 34 de ani jos cu ei să-și ia sapa și să lase la prășit să vadă cum se muncește la pămintul șuau bătut joc de popor!

Type at least 1 character to search
4
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x