Isteria sondajelor și disperarea pufoșilor

Gata! S-au dat rezultatele alegerilor de anul viitor! Au decis sondajele comandate de PSD, PNL și alte structuri ale sistemului cine câștigă prezidențialele, cine face majoritate, cine guvernează România.

Cum? Înainte ca românii să aleagă? Uite chiar așa. Institutele de sondare ale sistemului și-au turat motoarele și au început să ne spună ele ce vor românii, pe cine aleg etc.

Cât de disperați să fiți? Cât de mare este frica din oasele voastre?

Toți lătrăii politici ai sistemului sunt de-a dreptul împietriți de faptul că AUR a devenit o voce puternică în politica românească și au început să se agite isteric.

Teama că vor pierde, că li se va întrerupe conexiunea la banul public este la cote maxime. Tocmai de aceea în ultimele zile am tot văzut atacuri inventate la adresa mea, dar și a AUR.

Ultima găselnița a fost geanta Ilincăi. O geantă de 100 de euro „analiștii” de modă ai sistemului au evaluat-o la 4000 de euro. O bazaconie!

Cei doi propagandiști care conduc SNSPA, Remus Pricopie și Cristian Pîrvulescu, au ieșit și ei să atace tinerii din AUR, care le-au demascat impostura morală, numindu-i fasciști.

În aceeași campanie de discreditare, intimidare (spuneți-i cum vreți) a AUR, printre sondajele cu intenția de vot la alegeri au apărut niște studii așa-zis sociologice (pentru că în realitate sunt doar niște minciuni fabricate în laboratoarele de propagandă ale sistemului) care insistă pe ideea candidaturii mele la prezidențiale.

Sociologi instruiți în birourile serviciilor și cu legături peste ocean fac tot felul de scenarii prin care să arate că PSD ne bate. În mintea lor nici nu ar trebui să mai candidăm pentru că deja am pierdut. La fel făceau și în 2020, doar că atunci nu ne includeau în niciun sondaj de teamă să nu afle și mai mulți români de AUR.

Le spun și acestor „deontologi” ce i-am spus și lui Dan Tăpălagă: AUR va veni cu acel candidat pe care românii îl doresc președinte și vă asigur că al nostru candidat va câștiga în disputa din turul 2 cu candidatul PSD/Marcel Ciolacu.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame