Roșia Montană George Simion

Localnicii din Roșia Montană, eroii rezistenței împotriva corupției și corporațiilor! | VIDEO

Am fost ieri la Roșia Montană pentru a-i asculta pe localnicii de acolo, pe mulți dintre aceștia cunoscându-i personal. Pentru mine și pentru România ei sunt adevărații eroi ai rezistenței împotriva corupției.

Adevărații eroi de aici sunt românii, localnicii de aici. Marcel Ciolacu îi minte pe români, cu nerușinare, caută să își atribuie nejustificat succesul câștigării acestui proces.

Am mers în zonă pentru că nu poți face nimic dacă nu vezi lucrurile de la fața locului.

Avem o bogăție imensă aici, iar singura formă pentru a nu distruge mediul și pentru a nu distruge frumusețea de aici este mineritul ca odinioară. Sau, noile tehnologii miniere care pot scoate din haldele de steril foarte multe bogății.

Localnicii de aici înseamnă pentru noi ceva mult mai scump ca aurul, minereul în sine, înseamnă un exemplu de demnitate.

Lupta pe care ei au dus-o trebuie pusă în manualele de istorie, pentru ca fiecare copil român să  înțeleagă ce înseamnă demnitatea unor țărani de aici, de la Roșia Montană, cei care s-au pus cu corporațiile și au avut câștig de cauză.

Românii au câștigat la Roșia Montană

 

Roșia Montană nu trebuie distrusă, patrimoniul imens pe care România îl are aici nu trebuie distrus pentru bani!

Pa, Gabriel Resources! Și, pa tuturor bandiților care de 34 de ani distrug România!

Mulțumim localnicilor pentru tot ceea ce au făcut pentru România!

Așa cum am mai spus aici, pe blog, zilele trecute, nu noi am salvat Roșia Montană, ci ea ne-a salvat pe noi!

Totodată, reiterez ideea că datoria oricărui prim-ministru, actual și viitor, este de a pune în valoare uriașul patrimoniu existent la Roșia Montană precum și a folosi resursele naturale ale Țării DOAR în interesul românilor, nu al străinilor, indiferent dacă au activitate economică sau doar speculează pe bursele de capital.

Video complet pe YouTube (abonați-vă la canal).

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x