Mesajele din pliante sunt ASUMATE: Remus Pricopie se comportă precum rectorul de la „Ștefan Gheorghiu”

PoliticMesajele din pliante sunt ASUMATE: Remus Pricopie se comportă precum rectorul de la „Ștefan Gheorghiu”

Mesajele din pliante sunt ASUMATE: Remus Pricopie se comportă precum rectorul de la „Ștefan Gheorghiu”

A ieșit iureș cu pliantele distribuite de noi la SNSPA. Dar nu văd care ar fi acuzațiile. Susținem 100% ce e în acele pliante, e un mesaj asumat.

Nu îi îndemnăm explicit să renunțe la facultate, în general, ci dacă se poate, la facultatea unde domnul rector, ca și domnul decan Pârvulescu, aleg să facă partizanat politic.

Trăim încă într-o țară liberă, nu în epoca în care această universitate se chema Ștefan Gheorghiu. Știu, n-ai zice că nu se mai cheamă „Ștefan Gheorghiu” după comportamentul domnilor Pricopie și Pârvulescu.

Pentru mine, ca român, un model de rector luminat este academicianul Ioan-Aurel Pop sau profesorul Marga. Dl Pricopie, ca și cu ocazia evenimentului din august, alege să arate că nu vrea să facă parte din tagma rectorilor luminați, ci din cea a cenzorilor de tristă amintire.

Dl. Pricopie spune că în unitățile de învățământ nu se face „prozelitism politic”, dar primul care încalcă această regulă este chiar el.

În orice caz, poate vrea să spună „propagandă politică”, prozelitismul e doar religios. Dar s-a încurcat în cărțile de ateism științific și și-a dat arama pe față.

Vă las aici textele pliantelor ca să vedeți despre ce e vorba și să judecați fiecare:

TEXT FAȚĂ

  1. Fii curajos și alătură-te mișcării care a spart vechile tipare și a arătat că se poate!
  2. Nu mai pierde timpul și banii la universitatea lui Pricopie și Pârvulescu!
  3. Nu te lăsa manipulat de  laboratorul propagandistic al sistemului, SNSPA!
  4. Învață politica reală în mișcarea care contează!

TEXT SPATE

  1. Suntem singurul partid parlamentar care a refuzat să folosească subvenția de la stat înscopuri proprii și a returnat-o poporului prin acțiuni sociale.
  2. Suntem singurul partidul parlamentar care face opoziție reală coaliției PSD-PNL și sistemului care distruge România de 33 de ani.
  3. Promovăm cu adevărat tinerii! Nu este o simplă lozincă de partid așa cum este la PSD-PNL-USR.
  4. Vrem să reformăm clasa politică și pregătim tineri curajoși și onești pentru a produce schimbarea.
  5. Calea către succes a tinerilor este meritocrația. Tinerii se afirmă prin muncă, nu prin nepotisme, combinații și intrigi politice

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame