Conferință Brașov

Am fost prezent astăzi, 16 decembrie la Brașov, într-o conferintă alături de alți 4 colegi deputați și senatori.

 

Am remarcat o echipă foarte tânără, iar acest lucru este mult decât de lăudat într-o țară în care noua generație este demotivată și înstrăinată de valorile naționale.

 

Noi am pornit de la 0 un proiect politic patriotic care trebuie să conducă România, la fel cum este condusă și Polonia, Ungaria și alte state. Fiecare dintre aceste state trage pentru națiune, cu bune și rele. De la nu există guvernare perfectă până la vânzătorii de țară din ultimii 33 de ani este o distanță mare.

 

Țara nostră este condusă de la înalta poartă. Acum avem mai multe: Viena, Berlinul, Paris, Bruxelles și Washinghton. Nu mai putem nici măcar boicota ca și reacție pentru că nu mai suntem stăpâni în propria noastră țară!

 

Așadar, este cu atât mai valoroasă implicarea voastră într-un proiect patriotic, singurul care poate să redea României mândria, demnitatea și normalitatea.

 

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru dedicatia și implicarea în proiectul AUR!

 

Colegul meu deputat, Dan Tanasă, dar și purtătorul de cuvânt al Alianței pentru Unirea Românilor a afirmat:

 

„AUR militează pentru niște valori fundamentale, fără de care noi nu putem să existăm: credintă, familie, națiune și libertate.

Banii sunt principala forță care țin în viață partidele politice. Dacă scoți banii, pleacă toți acasă!

În AUR nu este despre bani. Cine crede că AUR e despre bani, este în partidul greșit și mai devreme sau mai târziu va pleca singur sau va fi dat afară.

AUR nu este un partid politic, este o mișcare de renaștere națională.”

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x