Planul SIMION: Vreau să fiu un președinte care va reda puterea românilor! Să le arătăm împreună tuturor celor care spun că nu se poate că, de fapt, SE POATE! FOTO&VIDEO

Am avut astăzi plăcerea și onoarea să prezint Planul SIMION în cadrul unui eveniment organizat la Camera de Comerț și Industrie în fața a peste 200 de persoane.

La finalul evenimentului am și semnat primele zeci de contracte cu viitori beneficiari din cadrul programului Planul SIMION.

 

 

Vă las în rândurile ce urmează, cu rugămintea să distribuiți pentru a ajunge la cât mai mulți români, ceea ce le-am spus celor prezenți.

Sunteți oamenii care aud în premieră elementele centrale din Planul Simion.

De sâmbăta trecută probabil v-ați gândit ce fel de președinte va fi George. Și eu m-am gândit mult la acest lucru. Așteptăm să vedem care vor fi contracandidații mei, pentru că văd că niciunul nu are curaj să se anunțe. Se ceartă pe data alegerilor și pe chestiuni care nu sunt relevante. Aștept soluții din partea lor și care este planul cu care vin în fața românilor și dacă la aceste alegeri vor exista dezbateri. Pentru că a trecut mult timp de când am văzut alegeri pentru președintrele României în care au existat dezbateri între candidați. De fapt nici la primării nu am văzut soluții sau mai ales la europarlamentare.

Vreau să fiu un președinte care va reda puterea românilor. De ce spun asta? Pentru că președintele României, este vehiculat în spațiul public, că nu este ales de români. Că este ales de francezi, germani, de ambasade, de oricine altcineva, dar nu de către români. Cred că după 35 de ani grei este timpul ca românii să își aleagă conducătorii. De aceea candidez cu acest scop, să le redau puterea românilor.

După aceea cred că este nevoie să redăm puterea românilor prin mai multă democrație. Există o castă care ne conduce, care nedemocratic, fără dezbateri publice, ia decizii importante pentru viitorul nostru, care îndatorează țara pentru consum, care donează, în generozitatea lor, dar pe cârca noastră, sisteme Patriot către alte state, lăsând cetățenii români fără protecție.

Vedem că există o lipsă de democrație în spațiul public, informația este aleasă și ce apare la televiziuni este cenzurat. Niciodată ca acum în 2024 în România nu am avut o asemenea cenzură și o asemenea lipsă de libertate dn partea presei, deși suntem în era tehnologiei și internetul sparge bariere. Vreau mai multă libertate și mai multă democrație, de aceea vreau să redăm puterea românilor, puterea care a fost luată, inclusiv cea de a alege. Iar felul viciat în care s-au desfășurat alegerile din 9 iunie este o dovadă în acest sens. Iar pentru a da putere unor oameni este nevoie ca aceștia să fie puternici, în putere. Un om slab, un om sărac, nu poate fi puternic, să facă propriile alegeri.

Ajunge să își vândă votul, să depindă de șefi, să fie condiționat. Cred că acum lipsește puterea românilor.

Vin în fața dumneavoastră astăzi, apoi merg în toate orașele țării pentru a prezenta Planul Simion, care, pe lângă case la 35.000 de euro, are 200 de măsuri, 200 de componente. Le luăm pe rând.

Vrem să construim anual 100.000 de case la un preț standard de 35.000 de euro pentru apartamente de două camere. În cartiere noi, cu toate sistematizările făcute și cu toate condițiile: creșe, grădinițe, spitale, locuri de joacă, parcuri, școli, policlinici. În momentul ăsta din păcate s-a construit în România, pe lângă marile orașe, un anumit tip de cartiere, cele „dormitor”.

Strada are trei metri, nu are cum să ajungă un pompier acolo. Nu există locuri de joacă sau condițiile minime în anul 2024. „Dar nu mai trăim în comunism, George, nu se mai fac blocuri de către stat”. O să îl lăsăm pe Nicușor Dan să le facă? Nu le-a făcut. O să le facă domnul Boc la Cluj? Avem Florești și alte multe exemple pe lângă Iași, Timișoara, Brașov, de cartiere care nu au condițiile necesare de trai.

Ce vedeți aici este o promisiune populistă, așa ne-au spus unii și alții, că nu e posibil să construim case la 35.000 de euro. Cine de aici a construit case sau a vândut case în activitatea profesională? Este un preț de producție dacă ai terenul la dispoziție și utilitățile realist la 500-600 de euro metru pătrat în condițiile de astăzi, în 2024? Să transmiteți acest mesaj tuturor celor care nu cred și ne acuză pe noi de populism. Cred în viabilitatea acestui proiect, pentru că eu, în ciuda imaginii care s-a creat la anumite posturi TV, am făcut unul dintre cele mai bune licee din București, o facultate, master, o lucrare de licență și de disertație. Am învățat că în momentul în care SUA au intrat într-o criză financiară în perioada interbelică, președintele de atunci, Franklin Roosevelt, a venit cu un plan care s-a chemat The New Deal, un plan care a creat locuri de muncă și un plan de a injecta bani în lucrări publice. Am spus la Arenele Romane că îmi doresc ca toți românii să fie proprietari pe pământul lor, pe casa lor.

Românii sunt proprietari chiar mai mult decât media europeană, doar că proprietari sunt părinții, bunicii noștri. Genereația mea nu, stă în chirii sau este îndatorată la bănci. Ce cred că trebuie să facă un președinte și un guvern este să ia apărarea propriilor cetățeni, să impună firmelor de utilități să construiască toată infrastructura necesară așa cum îi obligă legea, să impună băncilor să nu dubleze sau tripleze rata dobânzilor. De aceea, pe lângă case la 35.000 de euro apartamentul de două camere, 50.000 de euro trei camere, 75.000 de euro apartament cu patru camere cu dobândă zero, propunem refinanțarea tuturor creditelor imobiliare, în funcție de suprafața pentru care românii s-au îndatorat.

Am avut în familie și mulți aveți cunoscuți, poate chiar voi ați luat credite de la bănci și ați pornit de la un credit de 1.200 de lei și ați ajuns la 2.300 de lei. Eu consider că acest plan care este mai mult decât un plan pentru alegerile prezidențiale și este mai mult decât un plan de guvernare, este un plan de țară care vine să reconstruiască România și care este la opțiunea conducătorilor pe care România îi va avea la final de 2024. Cred că românii își pot alege singuri conduătorii care vor lua o decizie – ce fac cu cei 600 până la 800 de milioane de euro necesari pentru implementarea unui astfel de program care vine în ajutorul românilor cu credite și pentru împroprietărirea românilor. Îi dau pentru propria economie care va avea de câștigat și va avea de câștigat de la industria materialelor de construcții până la industria mobilei de exemplu.

Acest plan va crea 400.000 de locuri de muncă și plus valoare în țară. Sau îi dau pe minireactoare din America? Sau pe sistemul Patriot? Sau pe 100 de mii de doze de vaccin? Toate lucruriler pe care vi le-am spus țin de decizie politică. Trebuie să vedeți ce vă oferă decidentul. Decidentul care candidează la prezidențiale, împreună cu ceilalți decidenți ai planului Simion care vor vorbi după mine și vor fi viitori senatori, deputați sau miniștri, se obligă să ducă la îndeplinire cele 200 de măsuri din Planul Simion.

Vreau să văd ce oferă conducătorii actuali ai României și candidații la alegerile prezidențiale în 2025 ca alternativă la creșterea taxelor, la îndatorarea României pentru consum? Vreau să vorbim despre cifre, despre soluții, despre felul în care alte țări, de la Italia, la Anglia sau SUA au ieșit din crize financiare. Vreau să văd dacă sistemul bancar din România și din alte țări, în momentul în care va avea 100 de mii de cetățeni care nu își vor mai putea plăti ratele la bancă ce vor face? Vor cere ajutor la stat. Nu e mai bine să intervenim acum și să oprimm pierderi de vieți? Pentru că sunt oameni care se sinucid pentru că nu își mai pot plăti ratele la bancă. Nu o zice populistul și extremistul Simion, o zic statisticile. Vreau să vorbim despre acest plan și să vedem soluțiile lor. Pentru că ei spun că nu vor crește taxele, dar cresc taxele în aceste zile. Pentru că ei anunță că trăim mai bine decât ungurii sau că PIB ul nostru îl depășește pe cel al Poloniei. Stau în bula lor la Guvern sau Parlament, pentru că realitatea dură din țară este că românii nu trăiesc mai bine decât ungurii, grecii sau polonezii. Dacă vrem să impulsionăm economia trebuie ca cineva să vină cu un plan concret de creare a locurilor de muncă sau de industrii autohtone care să aibă de câștigat și de rezolvare a crizei existente pe piața forței de muncă.

A treia componentă importantă din planul Simion este reducerea taxării muncii. Propunem pentru primii 5.000 de lei o taxare a muncii redusă de la 47% la 25%, ca să putem oferi salarii decente românilor și să oprim exodul. Degeaba conving românii din diaspora să acceseze aceste case care le sunt destinate lor, le sunt destinate familiilor cu copii, românilor care stau în chirie și nu își permit acest lucru. Iar acest program este destinat tuturor românilor.

Vă zic sincer, pentru că îndeplinesc toate criteriile și pentru că sunt proaspăt tătic și eu pot să devin proprietar și să am propriul apartament prin Planul Simion.

Problemele de pe piața forței de muncă sunt complexe, avem un întreg pachet care vizează premierea oamenilor care muncesc, nu taxarea lor sau supraimpozitarea lor, nu taxe mărite precum se preconizează în 2025. Printre aceste măsuri se află și o chestiune care iată că nu mai este populistă. Viitorul președinte și viitorul Guvern susținut de AUR va tăia pentru toți oamenii care pot munci și sunt capabili ajutoarele sociale. Nu este drept, toți cei care sunt momiți cu ajutoare sociale sunt masă de manevră electorală. Sunt ținuți în sărăcie și subdezvoltare. Nu este corect pentru ei. Nu e vorba doar de o candidatură la funcția de președinte. Este un pachet complet.

Cineva trebuie să reducă cheltuielile statului român, să elimine membri de partid care nu au nicio capacitate să fie în instituțiile și în administrația publică locală și centrală și trebuie să elibereze statul de paraziți, lipitori de afișe și oameni fără competențe. Iar dacă lucrul ăsta nu este popular sau pe placul unora pe noi nu ne deranjează acest lucru. Să vină alți candidați să vedem cum văd ei lucruri. Pentru că premierul țării a ieșit acum un an de zile și a zis că va elimina din aparatul bugetar.

AUR va propune un Parlament cu 300 de parlamentari, 12 ministere și maxim 50 de secretari de stat.
În momentul ăsta sunt 200 de secretari de stat degeaba. Nu au nicio atribuție, au un birou mare, secretară, mașină la scară, casă de la RAAPPS, șoferi, patru consilieri și nicio atribuție. Oamenii ăștia nu au alt rost decât să îi țină în funcție pe Ciolacu și pe Ciucă.

Sunt singurul candidat la alegerile prezidențiale care nu vine cum au venit toți ceilalți cu promisiuni pe care dacă le respectă sau nu…nu avem cum să îi tragem la răspundere. Există o dezbatere despre mandatul reprezentativ și mandatul imperativ. Promisiunile cuprinse în Planul Simion le-am inclus și într-un contract pe care îl voi semna cu fiecare român, începând de mâine, fizic în toate orașele țării.

Acest contract, la articolul 2, prevede următoarea chestiune, și este un contract făcut după toate normele juridice. Dacă nu respectăm termenele asumate în contract, viitorul președinte George Simion își dă demisia din funcția de președinte. Vreau ca acest contract să ajungă în mâna fiecărui român care își dorește refinanțarea creditelor, scăderea taxării muncii sau un apartament la prețul corect al pieței, nu la prețul oferit de mafia imobiliară sau un preț afectat de către administrațiile locale care pentru o autorizație cer șpagă.

De astăzi am deschis site-ul unde se poate semna contractul: planulsimion.ro și invit toți românii să meargă și să își pună semnătura pe contractul cu viitorul președinte al României.

Vreau să le arătăm împreună tuturor celor care spun că nu se poate că, de fapt, SE POATE!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
27 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Nelu Preda
Nelu Preda
17 days ago

Succes AUR in toate planurile care le luați dar să fie bine pentru țară și populația României

Ramona Ionescu
Ramona Ionescu
16 days ago

Am urmărit și eu în direct prezentarea planului. Susțin cu toată inima!

Mihai
Mihai
16 days ago

Singurul președinte care sperie sistemul! Bravo!

Bunea Larisa
Bunea Larisa
16 days ago

Si eu vreau să fac parte din planul Simion 🇷🇴

Oancea Vlad
Oancea Vlad
16 days ago

Succes Președintelui României!

Maria Ghizdavăț
Maria Ghizdavăț
16 days ago

Mult succes și multă putere de muncă! Felicitări!

Marinescu Ionel
Marinescu Ionel
16 days ago

Am încredere că dacă sunteți voi la putere, vom reuși!

Damian Violeta
Damian Violeta
16 days ago

Votam George Simion pentru stabilizarea tarii!!

Florin Mocanu
Florin Mocanu
16 days ago

Felicitari pentru planul de tara ! 👏

Sorin Hermeniuc
Sorin Hermeniuc
16 days ago

Bunul Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți din AUR și sa ne ajute sa ducem o viata libera și liniștită, sa putem sa ne creștem aici copiii, nepoții și strănepoții.

Nicoleta Preda
Nicoleta Preda
16 days ago

Cu George Simion pana la capat! Pana la victoria patriotilor pentru români!

Valentin Corbeanu
Valentin Corbeanu
16 days ago

Felicitări AUR, mult succes George în decizia luată pentru președinție!

Dorina Moldovan
Dorina Moldovan
16 days ago

Doamne ajută! Eu te voi vota

Alina Sirbu
Alina Sirbu
16 days ago

Ești singura opțiune pentru români și pentru România. Bravo!

Anghel Constantinescu
Anghel Constantinescu
16 days ago

Succesul să fie de partea dumneavoastră!

Stoian Georgeta
Stoian Georgeta
16 days ago

România are nevoie de un președinte patriot ca tine!

Mihalache Didina
Mihalache Didina
16 days ago

Mult succes!
Done ajută!
Suntem împreună,suntem o echipă,ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru România!

Ionuț Marin
Ionuț Marin
16 days ago

Sunt alături de voi!
#mergempanalacapat

Paula Stoian
Paula Stoian
16 days ago

Sper să ajungeți acolo unde vă doriți și să faceți schimbarea pe care cu toții ne-o dorim!

Rozalia Majoliu
Rozalia Majoliu
16 days ago

Multă baftă, te votăm cu încredere!

Cloșca Leonard
Cloșca Leonard
16 days ago

Putere și vigilență! Succes!

Nicoleta Burca
Nicoleta Burca
16 days ago

Felicitări pentru implicare! Doamne ajută să câștigăm!

Pop Cristian
Pop Cristian
16 days ago

Succes AUR!

Mitica Ungureanu
Mitica Ungureanu
16 days ago

SI EU VREAU SA FAC PARTE DIN PLANUL SIMION! DOMNULE PRESEDINTE DETIN 1 HA DE TEREN LANGA ZONA COPOU CARE POATE FI FOLOSIT IN PLANUL SIMION.TERENUL ESTE INTR=O ZONA MIRIFICA CU PADURI SI LACURI LA 10 MIN.DE AEROPORT SI 15 MIN .DE CENTRU ORASULUI IASI.DETINE UTILITATI APA,ENERGIE ELECTRICA,GAZ DE ACEEA VREAU SA FAC SI EU PARTE DIN PLANUL SIMION !

CAPALNASAN FĂNICĂ
CAPALNASAN FĂNICĂ
16 days ago

George Simion va fi PREȘEDINTELE ROMÂNIEI!
DOAMNE AJUTĂ!

Lorena
Lorena
15 days ago

Domnule Simion,mai am o propunere pentru dumneavoastra: sa dispara monoplul unei singure case de asigurari! Stat in stat e acolo!
Se platesc sume aberante catre CAS ,bani care se regasesc doar in salariile functionarilor!
Cu greu gasesti un serviciu medical fara sa platesti!

Va rog luati in calcul sa faceti ceva!

Ungureanu Rodica
Ungureanu Rodica
13 days ago

Am recomandat tuturor acest program la care poate accede ori ce amărât.

Type at least 1 character to search
27
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x