Prioritățile AUR în prima zi de sesiune parlamentară

În prima zi de sesiune parlamentară din Parlamentul României, Partidul AUR a prezentat în cadrul conferinței de presă inițiativele legislative și politice pe care le consideră priorități în noua sesiune parlamentară.

Lista priorităților partidului AUR începe un subiect extrem de important pentru statul român și anume recuperarea Petrom. În acest sens cer abrogarea legii privatizării Petrom pentru a doua oară.

George Simion a punctat în cadrul conferinței de presă subiectele pe care partidul AUR le va pune pe masă în această primă sesiune parlamentară și unde vor depune inițiative legislative, după cum urmează:
AUR cere adoptarea strategiei naționale energetice și finalizarea lucrărilor de construire a unităților mari de producție a energiei electrice
AUR propune impozit maxim pe muncă 20%
AUR face demersuri pentru recunoașterea românilor ca minoritate națională oficială în Italia
AUR va continua în actuala sesiune parlamentară, împreună cu românii din diaspora, demersurile pentru recunoașterea minorităților naționale ale românilor din Europa.
AUR cere recuperarea Petrom
AUR solicită întrunirea și demararea activității comisiei de anchetă cu privire la achizițiile din timpul pandemiei
AUR va iniția îmbunătățirea cadrului legislativ cu privire la poluarea produsă de fabricile austriece de lemn
AUR propune un moratoriu pe legile educației
AUR va continua lupta împotriva privatizării Romsilva

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame