PSD-ul îl susține pe Iohannis!

Am dus împreună cu colegii peste 2 milioane de semnături ale românilor ce nu-l mai vor pe Iohannis președinte, la sediul PSD. Cum reacționează? Cheamă Poliția Română!

Dacă nu vor să inițieze alături de noi procedurile pentru demiterea lui Iohannis, să spună clar, să recunoască faptul că sunt împotriva românilor!

Din fericire pentru societatea românească, românii s-au trezit și au semnat pentru demiterea lui Iohannis. Am reușit să strângem peste 2 milioane de semnături – semn clar că Iohannis trebuie DEMIS. Nu mai putem aștepta până în 2024!

În Parlament avem o majoritate care îl ține în funcție pe Klaus Iohannis. USR-ul a refuzat să depună moțiunea de cenzură pentru demararea procedurilor de demiterea a președintelui.

Vă întrebați de ce trebuie să îl dăm jos pe președintele Klaus Iohannis? O să vă spun câteva dintre motivele pentru care trebuie să plece:

– A recunoscut chiar el că nu e apt să fie șeful statului: statul român a eșuat;
– I-a condamat pe români la sărăcie, a permis explozia facturilor la energie electrică;
– Marionetele incapabile puse în fruntea sistemului sanitar;
– Paragina din sistemul de învățământ;
– Favorizarea cu nerușinare a PNL-ului și calcarea în picioare a Constituției;
– În cele mai mari crize politice și sanitare fuge din țară la Piramide;
– Nu este prezent aproape niciodată la sărbătorile naționale;
– Nu este alături de poporul român;
– Lipsa atitudinii vizavi de refuzul aderării României în Schengen;

PSD nu trebuie să îl mai țină în brațe pe Iohannis. Acesta a demonstrat și ieri seară că nu e președintele românilor, ci mai degrabă al austriecilor sau nemților!

Românii se ridică, își cer drepturile, vor dreptate pentru România! Demiterea schiorului de la Cotroceni trebuie să se întâmple ACUM!

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame