Raport George Simion, Președinte AUR, 12 – 18 februarie

Lista AUR pentru europarlamentare, prezentată la Timișoara

Săptămâna trecută, alături de colegii din AUR am fost la Timișoara, unde am prezentat candidații pe care îi propunem pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Le-am spus celor peste 2.000 de români că trebuie să luptăm pentru copiii noștri, să nu ne lăsăm îngenuncheați nici de Imperiul de la Est, nici de noua Uniune Sovietică de la Bruxelles.

Este datoria noastră să luptăm pentru viitor, iar noi avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European, oameni muncitori și apărători ai patriei române. Avem mai multe cadre universitare, mai mulți doctoranzi pe bune și mai mulți șefi de promoție decât au toate celelalte partide persoane care au trecut Bacalaureatul.

La nivel mondial, prin diferite tertipuri precum corectitudinea politică, încearcă să ne aducă pe toți la același nivel. Dar pe noi Dumnezeu ne-a creat diferiți și suntem datori, împreună, la nivelul instituțiilor europene, din Europa din care facem parte atât istoric, cât și geografic, să ne luptăm cu și pentru tot ce avem. Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume!

 

Protest la sediul AEP împotriva măsurilor ilegale propuse de PSD și PNL

Săptămâna trecută, alături de colegii din AUR, senatori, deputați, candidatul AUR la Primăria București, Mihai Enache, dar și de românii nemulțumiți de situația din țară, am organizat un protest în fața Autorității Electorale Permanente, pentru măsurile ilegale pe care vrea să le instituie.

Pe lângă proiectul de comasare, instituția mai are pe ordinea de zi două lucruri periculoase pentru democrație: interzicerea la alegerile europarlamentare a votului în diaspora pentru cei care nu au reședință acolo și modificarea pe repede înainte a regulamentului AEP pentru a pregăti marea fraudă. Nu putem asista și privi cum o instituție teoretic democratică este controlată politic și servește complet interesele lui Ciolacu și Ciucă. Faptul că AEP a ajuns să fie controlat complet de partidele politice aflate la putere este incredibil de periculos pentru democrația din România. Miza este mare pentru ei, dar noi nu îi lăsăm să facă ce vor!

 

 

Ce spun aleșii locali din toată țara despre coaliția PSD-PNL

În semn de protest față de negocierile pentru comasarea alegerilor, peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali și județeni din PNL și PSD au venit alături de AUR. Cu această ocazie am organizat o conferință de presă, unde am transmis mesajul nostru: suntem pregătiți de alegerile locale când vor ei, doar să respecte legile și Constituția.

Aleșii locali care nu vor să mai candideze pe listele PSD-PNL sunt doar începutul. Vor urma mult mai mulți, vom strica majoritățile acutale din consiliile locale și județene, blaturile baronilor locali. Dacă PNL sau PSD, în funcție de județ, au încetat să fie opoziție la acești baroni locali, vom prelua noi această misiune.

Ușa noastră este deschisă tuturor celor care simt și gândesc românește, care împărtășesc aceleași valori ca noi, care vor să pună umărul la recuperarea resurselor și la protejarea României.

 

PLATFORMA AUR: aplicația mobilă care bate sediile, combinațiile și corupția lor. De ce este nevoie să vă înscrieți

În Parlament, hoții continuă planurile diabolice de a ține monopol pe puterea din România prin comasarea alegerilor. Votul la comandă, traseismul, alegerea primarilor într-un singur tur, un Parlament cu prea mulți parlamentari, nu cu 300, cum au votat românii, pot fi combătute numai prin implicarea voastră.

Avem nevoie de 18.000 de oameni să ne păzească voturile în secțiile de vot și mai avem nevoie de voi și să candidați ca primari sau consilieri în localitățile voastre la alegerile locale. Puteți face acest lucru descărcând Platforma AUR, o aplicație cu ajutorul căreia putem evita frauda la alegerile de anul acesta, fiind și o formă de contact direct a cetățenilor cu aleșii. Prin semnalizarea problemelor existente sau prin crearea de petiții care ulterior să fie răspândite în mediul online se pot găsi soluțiile necesare, iar instituțiile pot fi puse la treabă.

Descărcați aplicația mobilă Plaftorma AUR, vă înscrieți acolo, la apărarea votului, la a fi membru în secția de votare și, tot acolo, în Platforma de merit, vă puteți înscrie să candidați. Platforma AUR poate fi descărcată de aici: https://partidulaur.ro/ap/ sau se poate accesa în varianta web de pe https://aur.mobi/

 

Și tu poți fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale!

Ne-am săturat de felul în care la primării, la consilii județene, la parlamentare sau prezidențiale ies candidați din joben în urma blaturilor dintre partidele politice. Noi am intrat în această luptă ca să fim altfel. Vrem să propunem cel mai bun candidat, de aceea în perioada 16 februarie-16 martie fiecare român care crede că poate fi un președinte mai bun ca Iohannis se poate înscrie pe Platforma de Merit AUR și poate avea șansa să candideze la alegerile prezidențiale din partea AUR.

După înscriere, candidații trebuie să meargă în fiecare filială din județele țării sau din diaspora pentru a-i convinge pe membrii și simpatizanții AUR să îi susțină în cadrul competiției interne pentru desemnarea candidatului AUR.

Cei care vor să se înscrie în competiția internă a AUR trebuie să îndeplinească o serie de criterii fundamentale:

  1. Să fie cetățeni români, cu domiciliul în țară;
  2. Să nu aibă antecedente penale;
  3. Să fi realizat lucruri remarcabile în interesul românilor;
  4. Să nu fi dobândit în mod voluntar cetățenia unei alte țări sau să își fi exercitat drepturile de cetățenie într-o altă țară, ori să își fi declarat loialitatea față de o altă țară;
  5. Să beneficieze de o majoritate de 50%+1 din voturi în cadrul congresului partidului AUR pentru desemnarea la funcția de Președinte al României;
  6. Să fie o persoană cu integritate, bun caracter și reputație;
  7. Să fi împlinit, până în ziua alegerilor inclusiv, vârsta de cel puțin 35 de ani pentru a fi ales în funcția de Președinte al României.

Caravana medicală AUR continuă să facă bine România

Este multă durere în toate colțurile de țară unde ajunge Caravana Medicală AUR. Am pornit la drum în locurile în care statul român nu ajunge să ofere ajutor de specialitate. În această săptămână Caravana Medicală AUR își continuă activitatea în județul Mureș. Astfel, luni și marți se află la Satu Nou și la Sânpetru de Câmpie, miercuri și joi la Grebenișu de Câmpie, iar vineri și sâmbătă în comuna Adămuș.

Caravana Medicală AUR reprezintă îndeplinirea unei promisiuni pe care AUR a făcut-o românilor în 2020, de a aduce servicii medicale esențiale mai aproape de cetățenii care locuiesc în zonele care nu au acces la un spital. Cu fiecare oprire, caravana aduce speranță și ajutor celor care au nevoie.

Începând din 2 iulie 2023, alături de voluntari ne-am propus să oferim servicii medicale gratuite pentru toți românii care nu au posibilitate materială sau de altă natură să ajungă la spitalele din proximitate.

Vezi aici cum am încheiat săptămâna în Mureș: https://www.facebook.com/partidulAUR/videos/1742188876308686

 

Coaliția PSD-PNL cu jocurile electorale, AUR cu românii!

Indiferent de piedicile care ni se pun, audiențele cu cetățenii din fața Parlamentului continuă până când coaliția PSD-PNL ne va permite să le ținem din nou înauntru. Ei cred că orice le este permis, că pot călca democrația în picioare, dar în curând românii îi vor aduce cu picioarele pe pământ. Sus inimile, victoria este a noastră!

Cam așa arată realitatea din Parlamentul României:

https://www.facebook.com/partidulAUR/videos/422716083439117

 

Nu permitem dictatura PSD și PNL în Parlament

Ca urmare a sancțiunilor abuzive pe care eu și colegii mei le-am primit din partea conducerii PSD a Camerei Deputaților – mai exact ni s-a restricționat accesul în Parlament pentru membrii și colaboratorii AUR – alături de colegii mei au depus o plângere la The Committee on the Human Rights of Parliamentarians din cadrul Uniunii Interparlamentare (UIP) prin care cerem revocarea tuturor sancțiunilor.

De asemenea, am cerut să ni se prezinte scuze din partea partidelor PSD și PNL pentru măsurile nejustificate și asigurarea că astfel de sancțiuni abuzive nu se vor repeta, precum și afirmarea drepturilor grupului politic al AUR la libertatea de exprimare și de întrunire fără teama de sancțiuni arbitrare.

Plângerea este îndreptată împotriva președintelui interimar al Camerei Deputaților, deputatul PSD Alfred Simonis, și a liderului grupului social-democrat din Camera Deputaților, deputatul Ciprian Șerban.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x