CTP

Adevărul te va elibera, dragă CTP!

Am trăit s-o văd și pe-asta: să-ți dorești reîntregirea țării, unirea pe cale PAȘNICĂ a Basarabiei cu România, se cheamă că participi la „destabilizarea Țării alături de Rusia”.

Fostul ziarist CTP, eșuat acum în masa anonimilor de pe internet, îmi pune cuvinte-n gură și intenții-n  minte, niciodată exprimate de mine.

Am spus, eu, undeva, vreodată, că aș vrea să ne unim cu Basarabia, cu forța, așa cum minte „capul limpede” de la Recorder?

Niciodată.

Am repetat și repet, de 20 ani, că urmăresc Unirea Basarabiei cu Țara, pe cale pașnică, democratică.

Asta mă face „destabilizator”? Doar pentru capetele tulburate de ură sau de teama pierderii ciolanului.

Nu, domnule Popescu. Dorința de unire pașnică a celor două Pruturi nu mă face „destabilizator din tagma Rusiei”, ci patriot român, pe urmele lui Grigore Vieru și ale lui Ion și Doina Aldea Teodorovici.

Acesta e adevărul.

Un adevăr pe care și Popescu T. Cristian îl cunoaște, pentru că l-a rostit de-a lungul vieții sale.

Nu spuneați dumneavoastră, domnule Popescu, că dacă rușii vor recunoaște Transnistria, noi va trebui să-i ajutăm pe românii din Moldova?

Cu ce diferă asta față de ce-am spus eu? Cu nimic. Doar că acum sunt alegeri și toate principiile se aruncă pe fereastră, doar-doar vor rămâne la putere cele două capete ale FSN-ului.

Domnule Popescu, „Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi”, ne-a învățat Cel care vă bate la ușă și nu-i deschideți.

Pe subiectul de față, există un singur Adevăr: Basarabia e România.

Recunoașteți-l domnule CTP și fiți liber. În sfârșit!

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x