Reducerea pensiilor speciale, o altă minciună PSD-PNL

Problema eliminării pensiilor speciale sau măcar reducerea lor este o problemă de care actuala coaliție de guvernare fuge. 

Domnilor de la conducere, vă este frică că vă puneți în cap beneficiarii acestor pensii speciale?

În acest sens, AUR a depus o propunere legislativă care prevedea impozitarea pensiilor speciale, dar care avea și avantajul că era și constituțională, însă, doar pentru că suntem în opoziție, a fost respinsă. 

Actualul Guvern și-a bătut joc de prea multe categorii sociale, iar tot ce au reușit să facă a fost să învrăjbească o categorie socială împotriva celeilalte. 

Ministerul Muncii a venit cu un Proiect de Lege aprobat pe repede-înainte în ședința de guvern din 28 decembrie. Guvernul a adoptat proiectul de lege care vizează reducerea cheltuielilor cu pensiile de serviciu, care este prevăzut în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). 

Proiectul, care se află acum depus la Senat, nu se atinge de pensiile speciale aflate în plată și nici nu le aduce în linie cu contributivitatea pe cele viitoare. 

În forma actuală, a proiectului de lege, avem de-a face cu o propunere legislativă de salvare a pensiilor speciale.

AUR va lupta până la capăt pentru eliminarea sau impozitarea drastică a tuturor pensiilor!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Gheorghe Ouatu
Gheorghe Ouatu
1 year ago

Pensiile speciale, trebuie desființate de urgență.Ce au făcut sau fac ei special pentru țară, n-au furat destul, și au sărăcit acest popor timp de 32 de ani.Gata cu șmecheriile,fară pensii speciale. Sa fie tăiate.

Type at least 1 character to search
1
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x