Schweighofer, Kronospan și Egger au pus monopol pe piața lemnului din România!

Astăzi, 15 ianuarie l-am comemorat pe marele Mihai Eminescu la Sebeș și continuăm lupta pe care acesta a început-o și pe care Avram Iancu a dus-o mai departe în lupta pentru suveranitatea națională.

Trebuie să luăm atitudine față de cei care ne fură țara și de aceea am început cu benzinăriile, continuăm cu fabricile de lemn și vom boicota și băncile austriece.

Trebuie să oprim furtul pădurilor. Se încearcă distrugerea pădurilor, care trebuie să aparțină românilor, cum se încearcă furtul tuturor resurselor naturale.

Ne-am strâns din mai multe județe ale țării pentru că Guvernul României nu apără românii! Populația municipiului Sebeș se plânge de 15 ani de această fabrică de lemn, despre poluarea produsă și despre autoritățile care îi protejează de ani de zile pe poluatorii din zonă. Primarul din Sebeș și toți cei care au atribuții, nu penalizează această fabrică care este toxică pentru mediu și pentru sănătatea românilor.  Din acest motiv ne aflăm în fața fabricii Kronospan din Sebeș.

Trebuie să înțeleagă toată Europa că românii nu sunt cetățeni de mâna a doua!

Silvicultorii nu au voie să taie din pădurile României, iar Schweighofer își alege lemnul cel mai bun din pădurile noastre. Schweighofer, Kronospan și Egger au pus monopol pe piața lemnului din România!

Colegii nostri din Suceava și Moldova sunt prezenți la Rădăuți într-o acțiune de protest în fața Egger, iar filiala noastră din Viena este în fața companiei Schweighofer din Austria. 

Opriți jaful din pădurile naționale!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x