Autoritățile în cârdășie cu coaliția de guvernare închid ochii la vânzarea pădurilor din România

Colegii nostri au identificat aseară în jurul orei 23:00 mai multe camioane la poarta fabricilor Kronoșpan și HS Timber din Sebeș care depășeau încărcătura maximă admisă, astfel au sesizat autoritățile pentru a efectua verificări.


De la ora 22:00 până la ora 6:00 au început să apară camioane la HS Timber și Kronospan care depășeau limita admisă, au fost verificate în aplicația SUMAL și a fost chemată poliția prin apel la 112.

 

Depășirea greutății admise la transport o poate stabili numai ISCTR, print-un cântar special. Dar ce credeți? Ei nu lucrează noaptea și nici în weekend-uri. Hoții de lemn știu acest program destul de bine și acționează în consecință. Colegii au sunat pentru a sesiza neregulile către poliție, Garda Forestieră și ISCTR.


Cu ISCTR-ul au putut lua legătura abia dimineața, când și-au făcut apariția la ora 10:00. Aceste instituții nu colaborează între ele, poliția nu sesizează ISCTR-ul, deoarece nu intră în obligația lor, așa au transmis.

 

Ministrul Lucian Bode și Secretarul de stat Gabriel Mureșan au spus că transporturile pe care ISCTR le suspectează a fi peste tonaj, se opresc în locul în care sunt și se imobilizează până când ajunge ISCTR-ul.

 

Garda Forestieră și ISCTR-ul nu au un serviciu de permanență pe timpul nopții, iar în weekend-uri nu se pot efectua controale.


La ora 12:00, colegii mei au însoțit un camion la cântarul ISCTR, au fost efectuate 5 cântăriri succesive, aparatul dând eroare.


Pentru a-i avea pe cei de la Garda Forestieră și ISCTR în această acțiune de control, au trebuit să meargă la sediul de poliție din Sebeș să vorbească cu comandantul poliției și să sune la minister.

 

Vom continua controalele de verificare la HS Timber și Kronospan. Pădurile României nu sunt de vânzare!


Tanczos Barna a demonstrat încă odată ca este un antiromân!

 

Demisia!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x