Luptăm pentru interesul național

Oamenii au ajuns la disperare pentru că pâmântul tării se fură cu fiecare minut care trece. Guvernul vinde tot, de resursele naturale, la bănci, la termocentrale.

Din pacate, acesta este programul de guvernare al coliției, vânzarea și îndatorarea României. Este crudul adevăr, sunt tot mai puține locuri de muncă, tot mai puține fabrici în care oamenii pot lucra.

Jumătate din programul din PNRR sunt bani care vor fi dați pe piste de biciclete pe fotovoltaice și pe site-uri, sute de milioane de euro din PNRR merg către site-uri web. Noi am tot semnalat aceste nereguli. Am cerut clarificări Guvernului, dar am fost respinși!

Suntem în imposibilitatea de a exploata bogățiile solului și subsolului, este din ce în ce mai greu să găsim angajatori români, iar acest lucru din simplul motiv că nu producem pentru noi și nu muncim pentru noi! Trebuie să tragem pentru interesul nostru național!

AUR suține firmele românești și producătorii locali! Vrem să rămânem în țara noastră, vrem să avem un sistem medical, un sistem educațional, un sistem juridic functionabil și o politică corectă pentru a putea reda României demnitatea!

Copiii nostri trebuie să aibă un viitor în România!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x