Unitate pentru suveranitate

Partidul AUR a organizat Conferința „Unitate pentru suvernanitate”, în cadrul căreia a semnat un protocol de colaborare cu Partidul Alianța Național Țărănistă și Partidul Republican din România, care au o doctrină conservatoare. 

„În 7 ani în care A.I.Cuza a condus România, a pus bazele învățământului profesional și tehnologic, a construit un liceu de silvicultură, a mai creat o școală comercială (Liceul Crețulescu de la București), școala națională Belle Arte, Conservatorul. În timpul domniei lui A.I.Cuza s-au pus bazele Academiei Române, s-a format proiectul Ateneul Român, s-au pus bazele codului civil, reforma agrară, reforma instituțională, legea consiliilor județene.”, a adăugat George Simion

Alexandru Ioan Cuza este un exemplu demn de urmat, astfel AUR își dorește pentru România o reformă din temelii.

Președintele Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion declară fatul că:  „Suntem un partid politic care va guverna România și o va duce din faza de deconstrucție în faza de reconstrucție. Experții nostri au făcut planul de renaștere și de reconstrucție a României. Așadar, AUR nu este doar cu strigăte!

Pentru ca suntem un partid unionist, vreau să spun România nu a avut graniță la Prut!

Președintele Partidului Alianței Național Țărăniste, Radu Ghidău afirmă: „Pe cine sperie suveranismul? Suveranismul nu prezintă o amenințare la adresa democrației, iar aplicarea ideii de suveranitate nu duce la îndepărtarea de ideile democratice sau de aplicarea practică a acestora. Sperie pe cineva suveranismul astăzi? Răspunsul este da. Adversarii unei Românii puternice constientă de locul în care trebuie să se afle în Europa, o Românie care trebuie să participe la deciziile colective și nu să accepte orice în virtutea unei apartenențe la o structură internațională. Acești oameni care nu doresc o asemenea țară folosesc ideea de suveranism ca o sperietoare pentru simplul motiv că nu știu ce reprezintă acest lucru.”

Marian Cucșa, președintele Partidului Republican spune:Ne dorim ca prin această unire să reușim să creăm punți de legătură între oameni, nu garduri și ziduri care să îi despartă. Este datoria noastră să apărăm onorurile creștine, să nu le permitem să ne interzică folosirea cuvântului mamă și tată, să nu le permitem să le bage pe gât românilor hrana cu viermi. Ne dorim ca drepturile și libertățile cetățenilor să nu mai fie puse între paranteze și să fie călcate în picioare după voia fiecărui ministru al Justiției, premier sau chiar președintele țării. Astăzi am dat mână cu mână pentru o mică unire în raport cu ceea ce ne propunem în viitoarele luni, în viitorii ani pentru România! Marea unire va fi în 2024, când ne vom unii  toți românii și vom învinge sistemul care este deranjat de suveranitate!

AUR face alianță doar cu românii! Viitorul aparține celor îndrăzneți!

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame